Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa

suchy nos a raczej sucho w nosie

Polecane posty

Gość majkaaaa

czy Wy tez macie czasami takie uczucie ze nie macie czym oddychac i jest tak sucho w nosie? Czasami po nocy czuje sie jakbym byla podduszona. Czy wy tez tak macie? jak to zwalczyc? Bo ja sie czuje jakbym nie oddychala :-0 Moze jakies inhalacje czy cus?

Dołączę się do pytania... Tylko bez porad o wywieszaniu zwilżonych ręczników:D Może coś innego?

Gość i co i co i co
Ja na takową przypadłość kupiłam wodę morską, i jak mam sucho w nosie to pryskam i rzeczywiście pomaga

Gość wiolaaaaaaaaaaaaa111111
moze inchalacje z sody albo jest taki zel nawilzajacy sluzówke nosa do kupienia w aptece

Gość majkaaaa
rzeczywiscie mam jakis specyfik do psikania do nosa sterimar chyba, zaraz sprobuje. Myslalam ze tylko ja tak mam :-0

Gość majkaaaa
psiknelam i jest przynajmniej wilgotnie w tym nosie, moze i lepiej sie czuje...

Gość kocica_769
Ja w pracy i w domu mam zawsze spray tonozil, idealnie nadaje się do nawilżania nosa, jak jest sucho w pomieszczeniach, ale też dobrze się sprawdza przy katarze, bo rozpuszcza wydzielinę i porzadnie można nos wydmuchać.

Gość irenka33
Inhalator dla najmłodszych? Dobry jest Baby Sanity. Poza dziećmi mogą też dorośli korzystać, także sprzęt jest uniwersalny na czym mi bardzo zależało. Rodzinny inhalator, z cichym kompresorem i długimi przewodami. Te przewody są o tyle ważne, że nie zawsze ma się w domu idealne warunki żeby ustawić inhalator, a jak rurki są dłuższe to jest dużo łatwiej.