Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___LASECZKA___

Mieliście jakieś przygody z seksem w dzieciństwie??

Polecane posty

Gość ___LASECZKA___

Mialam jakies 1o lat. Rodzice wyszli z domu. Moj starszy o 5lat brat zapytal sie czy umiem dochowac tajemnicy. Powiedzialam ze tak. Zapytal sie czy chce zebysmy mieli jedna wspolna tajemnice. Tak. Poszlismy do lazienki. Nie wiedzialam o co chodzi. Właczyl wode pod prysznicem i powiedzial ze musimy sie umyc. Zaczal sie rozbierac. Ja stalam. Byl w samych majtkach. Spojrzal na mnie i zdjal mi bluzeczke (wtedy nie nosilam jeszcze stanika) Od razu sie zakrylam. Usmiechnal sie i zaczal mi rozpinac spodenki. Majtki zdjelam juz sama. Wsadzil mnie pod prysznic. Zdjal majtki i tez wszedl. Wzial mydlo i powiedzial ze musi mnie umyc. Namydlil reke i zaczal mi masowac cipke. Zrobilo mi sie nawet przyjemnie i cicho pisnelam. Zaczal polewac ja woda i piescic palcami lechtaczke. Pisnelam. Wsadzil mi jeden palec do srodka, a ja krzyknelam ze boli. Wyjal go i sie usmiechnal. Powiedzial ze za to moge mu sie odpacic. Chwycil swojego penisa i powiedzial ze mam go popiescic. Mizialam palcem po jego kutasie i po jajkach. Powiedzial ze on smakuje jak lizak i ze moge sprobowac. Polizalam go jezykiem i powiedzialam ze niedobre. Powiedzial ze robie to zle i ze musze go wsadzic calego do buzi i kilka razy poruszac i wtedy zacznie smakowac. I tak pierwszy raz robilam loda. Nie spodobalo mi sie. Powiedzialam ze mi nie pasuje ale on przydusil moja twarz do penisa i powiedzial ze mam tak dalej robic to mi cos kupi. Wiec robilam. Mizial mnie w tym czasie po lechtaczce. Po jakis 10 min mial wytrysk. nie wiedzialam co to. Powiedzial ze juz jestem czysta i wytarl mnie recznikiem (najdokladniej przy cipce) Robilismy tak czesto i potem mi sie bardzo spodobalo:D

Gość ___LASECZKA___
No śmialo!!

Gość ___LASECZKA___
HALO!!!

Gość lizacy niechetnie
ja pierdzile to w tyym wieku juz lodzika robilas/? to ty chyba jestes uz dosiwadczona??haha.wiesz ta cala sytuacja to ladna bejeczka dla niegrzecznych dzieciakow.sluchak laseczka gdybys pamietal tym zdarzeniu tak dokladnie jak dzis to bys juz dawno uciekla z domu im jestes starsza tym na pewno z roku na rok bardziej podniecasz chlopco moze ,ezczyzn.nigdy bym swojemy braciszkowi nie spojrzala w oczy.ale rodzinka do tv moze jakos nowe wersja playboya brother and sister-anal.ladnie ladnie.pomyslcie o tym duz hajsu dostaniecie.

Gość i co tam

Gość Julka

szlam do pierwszej komuni już wiedziałam jak smakuje siusiak , wiem ze brat wkładał co dzień troszkę wkoncu przed Komunia weszdl cały po komunii poszliśmy na spacer do lasu bo goście byli w Donu na imprezie ja z bratem robiliśmy sobie dobrze jak mama i tata ,.byłam bardzo zadowolona lubiłam  bardzo to robić  dobra jesteś chwalił mnie ,  to ile to się ma lat umiecie policzyć ? Muszę wam powiedzieć bardzo lubiłam zabawy z bratem Night mnie nie przymuszał nie czułam się wykorzystana chciałam ,wiem przy spowiedzi jak ksiądz starszy mnie wypytywał czy aby nie zmyślam .byl z obcej parafii to mu powiedziałam .opowiedzialam to bratu co mi się wypytywał od tego czasu nigdy już nikomu nie powiedzial@m kiedy zaczęłam uprawiać przytulanki tak nazywałam to wtedy , do dziś wspominam bardzo miło te czasy było mi dobrze wiem podniecające to było   mam rodzine dzieci obserwuje je teraz bacznie bo wiem ze takie rzeczy się zdążają ,są dzieci które potrzebują od młodych lat bliskości inne są obojętne . 

Gość Miska
Dnia 31.08.2007 o 01:12, Gość lizacy niechetnie napisał:

ja pierdzile to w tyym wieku juz lodzika robilas/? to ty chyba jestes uz dosiwadczona??haha.wiesz ta cala sytuacja to ladna bejeczka dla niegrzecznych dzieciakow.sluchak laseczka gdybys pamietal tym zdarzeniu tak dokladnie jak dzis to bys juz dawno uciekla z domu im jestes starsza tym na pewno z roku na rok bardziej podniecasz chlopco moze ,ezczyzn.nigdy bym swojemy braciszkowi nie spojrzala w oczy.ale rodzinka do tv moze jakos nowe wersja playboya brother and sister-anal.ladnie ladnie.pomyslcie o tym duz hajsu dostaniecie.

Masz brak wyobraźni powiem tak ja wierzę mam córkę zauważyłam masturbuje się od 4 roku życia robi to podświadomie na początku o krzesło o misia to kocyk między nogami przy tym robi się czerwona ja udaje ze nie widzę są dzieci maja popęd