Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjkkka

impreza urodzinowa ...czy nie ?

Polecane posty

Gość majjjkkka

taka sprawa ..dla drobiazgowych ;) Znajomy. zaprosił mnie na urodziny .W knajpie-taka potańcówka Zapytałam więc powiedział co by chciał na prezent Tak sie złozyło,że kumpele tez zaprosił i ona mi powiedziała,że to nie urodzinowa impreza ot taka potańcówka. A ona doskonale wie ,ze dziwnym trafem zbiega sie z jego urodzinamii sama sie dziwi NIEWIEM jak to bedzie wygladało-czy mamy sami za wszystko płacić czy będzie stawiał I wiecie co.....ja sie czuję dotknieta ,że ode mnie chce prezent a innym mówi ,ze urodzin niema /a jestesmy na TEJ samej stopie/

Gość ło jejku
chce prezent bo go sama zapytałaś co chce ????!!!!

Gość Dziewczęca
nie idź

Gość majjjkkka
bo mi powiedział,ze to..urodziny więc naturalnie ,że coś sie kupuje-więc zapytałam a tej znajomej powiedział,ze to zadne urodziny i my sie oczywiscie zgadałyśmy

Gość ło jejku
moja rada po pierwsze nie wiem czemu tobie powiedział że to urodziny a kumpeli że nie po drugie idź na tą impreze po trzecie kup mu jakiś drobiazg po czwarte jeżeli ty mu cos dasz to innym będzie głupio ze nic nie dali a to wkońcu urodziny i wyjdą na durni hi hi hi po piate a weź ze sobą pare groszy bo jakby sie okazało że solenizant nic nie stawia to chociaz piwo sobie kup i tak przesiedź chociaż pól impry a potem do domu i tyle

Gość ło jejku
moja rada po pierwsze nie wiem czemu tobie powiedział że to urodziny a kumpeli że nie po drugie idź na tą impreze po trzecie kup mu jakiś drobiazg po czwarte jeżeli ty mu cos dasz to innym będzie głupio ze nic nie dali a to wkońcu urodziny i wyjdą na durni hi hi hi po piate a weź ze sobą pare groszy bo jakby sie okazało że solenizant nic nie stawia to chociaz piwo sobie kup i tak przesiedź chociaż pól impry a potem do domu i tyle

Gość majjjkkka
z tym drobiazgiem to raczej nie wyjdzie bo mi sie okreslił co by sobie zyczył a dwa jak inni nie dadza prezentu a ..ja dam to poczuje sie ...wykorzystana tak,ewnie poleca inwektywy ale ja sie tak poczuję to co? biletem wstepu na jego impreze ma byc DLA MNIE prezent ?

Gość ło jejku
a lubisz go??? jeżeli tak sobie to olej go i nie idź a tak apropos co sobie zażyczył?

Gość majjjkkka
konkretną marke wódki

Gość majjjkkaa
to jak? jestem przewrazliwiona czy nie?