Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dia Women

Co może oznaczać tę koszmarny sen ... Jestem przerażona?

Polecane posty

Mialam okropny sen który pamietam w sczególach.Najpierw sniła mi się że byłam w ciązy ze swoim narzeczonym i mialam strasznie mały brzuszek .Jestem chudzinka glownie przez fotomodeling i faktycznie ostatnio sporo schudlam(to akurat jest realną prawdą).W śnie mnie chłopak tak gładził po brzuszku .Inni z mojej rodziny tak narzekali że jak na 6 miesiąc to mam taki malutki ten brzuch i żem chuda .Byla tez w tym snie moja kolezanka ktora samotnie wychowuje 2 letnią córeczkę.Ostatnio od jakiegoś tygodnia w kazdym ze snów mi Ona towarzyszy z ta małą .W drugiej czesci sny sniło mi się że mój chłopak poszedl sypać piasek do lasu.Ja go szukałam a On posedł sypac piasek do lasu nieiwadomo po co .W trzeciej fazie snu wypadły mi wszystkie zęby .Obudzilam się z przerażeniem .Jstem w szoku oby ten sen nic złego nie zapowiadał ...

Gość co cocooo
jestem równie przerazona tym koszmarem.Współczuje ...Nie wiem co powiedzieć...Mi jak się snią zęby to zazwyczaj coś złego sie przytrafia

Gość majkaaaa
Sen faktycznie nie za bardzo... Moze po prostu potraktuj to jako ostrzezenie, moze wybierasz sie w jakas podroz samochodem, uwazaj na siebie po prostu. Wypadajacy ząb od dawna jest niedobrym symbolem. Ale jak to mowi moja babcia: sen - mara, Bóg - wiara. Trzymaj sie cieplo.

Mam nadziejej że nic złego się nie stanie .3 pażdziernika lecimy razem samolotem do Francji.Oby wszystko było ok bo jestem nieco przerazona tym koszmarem.

Gość eródyta
moim zdaniem to oznacza, że poronisz

Gość deko boli gardło - cholercia
dziwny ten sen.. ogólnie go czytając wydaje mi się masz jakieś troski, obawiasz się czegoś.. sprawdzając znaczenie. to brzuch rzeczywiście oznacza troski, ciąża - jakieś nowiny, dziecko cudze - przygodę, sypać piasek - niewykonalne zamiary - niepewne stosunki, las - no właśnie jaki on był? ale zakładam że ciemny i gęsty więc znowu troski. Co do tych zębów to jest za mało szczegułów.. zeby coś pisać jeśli nie są zakrwione śmierć kogoś obcego.. ale to znowu nienajlepiej gdy śnią się zęby.. ale ja uważam, że to wszystko to raczej jakieś twoje ukryte troski, obawy przed czymś.. wiesz sny żadko bywają prorocze, najczęściej są pokazaniem wnętrza tego co jest gdzies w podświadomości, ale za dnia nie potrafimy tego dostrzec.

a może to jest też tak, że podświadomie obawiasz się tego, że jesteś taka chuda i gdy zajdziesz w ciąże nie będzie to z korzyścia dla dziecka..

stąd też ta mała Twojej koleżanki - zapewno w Twoim śnie była radosna.

nie chce cie straszyc..........ale wypadajace zeby snia sie na smierc

eh przesadzacie, mówię że sny zadko są prorocze.. mi się też czasem śniły zęby i wcale nikt nie umarł.

le czyją smierć ? Napewno nie stanie się nic złego będe w to wierzyć .Poprostu wszytskie te zęby mi pod koniec snu wypadły i trzymalam je w rękach ząb po zębie .

mówie Ci w senniku jest napisane dokładnie tak „ gdy wypada Ci on i nie jest zakrwawiony – wróży śmierć kogoś obcego; jeśli jest naznaczony krwią – zapowiada to śmierć w Twej rodzinie; kiedy jest on wyrwany – wróży Ci to stratę pieniędzy; jeżeli czujesz jak rośnie – znak to, iż wyjaśnią się nieporozumienia; plombując zęba – bądź gotowy na chwile nieprzyjemności; gdy czyścisz zęby – znak to, że trudzisz się dla innych; jeśli masz piękne zęby – wróży Ci to prawdziwą przyjaźń; widząc sztuczne zęby – przygotuj się na krzywdę ze strony krewnych“ -------------- chyba tak, ale mówię Ci nie przejmuj się, bo uważam że to wcale nie jest sen proroczy.. śniły Ci się kiedyś które się spradziły? uważam że to są obawy i troski w Twojej podświdomości.. może właśnie związane z dzieckiem i Twoim związkiem.. ale to już Ty wiesz najlepiej.

mojej mamie sniło sie kiedys ze tata wsiadł do pocigu i odjechał a mama i ja go szukałysmy........zmarł pare dni pozniej:(

Tak mam pewne sny ktore sie sprawdzają.Ostatnio ukradli mi telefon a kilka dni wcześniej mi się to sniło.Naprawde jestem przerazona bo mi się często sprawdzają ...:-( Jednak takie straszne koszmary typu smierć bliskigo czy wypadek się mi nie sprawdzają ...

nie ma się co martwić na zapas.. napewno nic się nie stanie złego.. ja i tak jestem przy tym że Twoja podświadomość chce Ci coś przekazać.. i ze to żadne prorocze sny nie są.. a z tym telefonem, to jeśli Ci się śnia sny a potem dzieje się dokładnie to co w nich jest.. to Ci zęby wypadną i tyle:P:D

Gość izzzzzzzzzz
a mi sie tak poczaek depresji objawiał:/