Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glosujcie na PIS

Glosujcie na PIS

Polecane posty

Gość Glosujcie na PIS

Nie wyobrazam sobie zeby rządziło PO - łapówkarze i rzestępcy. Chodzi im tylko o kase, maja gdzies spoleczenswto!

Gość Nigdy.....
nie zagłosuje na PIS......dość już namieszali

Gość Glosujcie na PIS
Moze i namieszali, ale PO namiesza jescze bardziej

Gość Nigdy.....
na PO też nie będe głosować

Gość Glosujcie na PIS
Ale walka będzie się własnie toczyla między PIS i PO. W takim wypadku wole Pis :( Nie cierpie Donalda

Gość jeszcze bezczelnie
nadają reklamy, jak to nam się LEPIEJ ŻYJE :P dziwnym trafem tylko oni zdążyli w TV publicznej, która ma najwiekszy zasięg, wykupić cały czas antenowy, przeznaczony na takie reklamy.....oj , chba trzeba będzie dokonać korekty znaczenia słów PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ :P

Gość ciszaaaa topikowa
nieeeeee!!tylko nie pis!

ich reklama mnie rozbraja, spadlo bezrobocie -> bo Polacy wyjechali do Angli a nie dlatego ze PIS rządzi 😠 oni twierdza ze biora sie nawet za tych na wysokich stanowiskach, a inni twierdza ze PIS po prostu wykorzystuje wladze do walki ze swoimi przeciwnikami i badz tu czlowieku mądry

Gość PYTANKOO
Po co sie debilu wpisujesz po 3 razy, że wolisz PiS :D Ja wole SLD

Gość pomyśl to nie boli
ci łapówkarze i przestepcy wywodzą sie własnie z PiSu :D:D:D:D a ja konsekwentnie zagłosuje na LiD

Gość i ta ich teoria spiskowa
jak im coś nie idzie, to zwalają wszystko na zły układ.... świetnie, nie? tak czy tak ich zawsze na górze, bo winny jest UKŁAD :P tylko czy ludzie są aż tak głupi jak w sredniowiczy, żeby wierzyć w bajki? a "złej baletnicy to przeszkadza i rąbek u spódnicy", jak mawiała moja babka :P

Gość Opipi
A pierwszy mój wybór to PZPR

Gość Opipi
I przez to głosuje na PiS, bo jest jak PZPR :)

Gość sweet jane
ani PiS ani Po , głosuję na partię kobiet. Szczuka na premiera!!!!

Gość tylko PiS
jestem za PISem ponieważ podoba mi się czystka którą stosuje. Złodzieje i matacze - precz

a ta reklama...jak można tak bez skrupułów, przypisywać sobie cudze zasługi.... to lewica wprowadziła nas do UE- ja by nie było, dzięki temu ludzie moogli pojechać za granice do pracy, złotówka się umocniła, staniały kredyty, zaczą się ruch w budownictwie, przez co podrożały nieruchomości....do tego naturalna koniunktura, która na całym świecie się kręci, bo takie są zasady cykl koniunkturalnych, Kaczyńscy nie mają na to najmniejszego wpływu.... do tego to lewica zrobiła preferencyjne warunki dla nowych przedsiębiorców (obniżka zus przez 2 lata do 270 zł), w połączeniu z funduszami z UE, ludziom łatwiej jest zakładać firmy- to wszystko sprawia, że spada bezrobocie itd. jedyine co Kaczki zrobiły realnego to likwidacja podatku od spadków i darowizn.... reszta to dziło przypadku (w większości :P ) i poprzednich ekip.... i kawał przychodzi baba do spowiedzi i mów -proszę księdza od 10 lat, żyje z chłopem, ale przysięgam, że my "nic" -jak to możliwe, niedowierza ksiądz -bo on jest z PISU, co wieczór, siada na brzegu łóżka i opowiada, jak to będzie cudownie, kiedy zabierze się fo rzeczy :D

a ta reklama...jak można tak bez skrupułów, przypisywać sobie cudze zasługi.... to lewica wprowadziła nas do UE- ja by nie było, dzięki temu ludzie moogli pojechać za granice do pracy, złotówka się umocniła, staniały kredyty, zaczą się ruch w budownictwie, przez co podrożały nieruchomości....do tego naturalna koniunktura, która na całym świecie się kręci, bo takie są zasady cykl koniunkturalnych, Kaczyńscy nie mają na to najmniejszego wpływu.... do tego to lewica zrobiła preferencyjne warunki dla nowych przedsiębiorców (obniżka zus przez 2 lata do 270 zł), w połączeniu z funduszami z UE, ludziom łatwiej jest zakładać firmy- to wszystko sprawia, że spada bezrobocie itd. jedyine co Kaczki zrobiły realnego to likwidacja podatku od spadków i darowizn.... reszta to dziło przypadku (w większości :P ) i poprzednich ekip.... i kawał

Gość conoco
Przysięgam, że przenigdy nie zagłosuję na PiS. Nigdy, przenigdy..........

przychodzi baba do spowiedzi -od 10 lat mieszkam z facetem bez slubu, ale przysięgam, że między nami do niczego nie doszło! -jak to możliwe, dziwi się ksiądz -a bo on jest z PISu proszę księdza, co wieczór, siada na brzegu łóżka i opowiada, jak to będzie cudownie, KIEDY WRESZCIE ZABIERZE SIĘ DO RZECZY :D

ja też nie zagłosuje a moge sie założyć ze znowu wygrają, w koncu w PL wszystko jest możliwe

Gość jestem za PiS

Gość wawa......
oczywiscie PiS przeciez nie napinacze z PO hhaha placzki