Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś koala

niezły kociak, nie?

Polecane posty

;) wrzućcie sobie na youtubie Slashe Shokolada i zobaczcie tą lasencję... chyba zacznę zapuszczać włosy...😭

Gość miś koaIIa
to był najkrótszy topik w historii kafe.... :(🖐️

Gość no nieee
no daj link bo nikomu nie chce się szukać

w wyszukiwarkę trzeba skopiowac to co dałam 😠 a jak dam linka to potem zablokuja i sobie nie popatrzę...:o

Gość ochhhhh
ja mam długie włosy jak ona ale za chorobę nie chcą się tak kręcić

na papiloty sobie zakręć....;)..tylko, że to katorżnicza praca i drętwieją ręce jak je trzeba trzymać wyciągnięte przy kręceniu.... po co ja ścinałam włosy 😭 czuję się teraz jak jakaś Helga....:o

Gość ochhhhh
już wszystkiego próbowałam i jedynie działają wałki na gorąco, kiedyś mi też fryzjerka ścięła włosy przez pomyłkę i czułam się okropnie

to na piankę je :o🖐️....i próbuj z różnej wielkości wałkami... od rzepowych się puszą iwięć uzyj plastikowych....

Gość ochhhhh
w ogóle wydaje mi sie ze facetom bardziej podobają się długie włosy - mój chłopak mówi że uwielbia się ze mną kochać jak mam rozpuszczone włosy

Gość ochhhhh
no to zapuszczaj włosy albo sobie przedłuż i na zabawę i będzie się z kim kochać ;-)

czekałam, czekałam.... ...nikt się w moim życiunie pojawił to ścięłam włosy - co będę je pielęgnować jak i tak nie mam faceta....:o .....no tak??

Gość ochhhhh
pojawi się na pewno głowa do góry - ile masz lat?

nie powiem ile....już się nie będę pogrążać.....:o ile można te rury samemu przepychać.....😭

Gość ochhhhh
no to chwila na pocieszanie: długie włosy są fajne ale dużo z nimi roboty, w lecie jest gorąco w zimie plączą się pod kurtką

wiem...bo mnie znajomi ze szkoly po latach pytali \"czemu ja takie piękne włosy ścięłam\"...to niech sobie sami pielęgnują...nie mając chłopa.....😭

Gość ochhhhh
dokładnie ja już bym dawno ścięła ale mój chłop się nie zgadza i jak mu powiedziałam że ciężko mi je utrzymywać to mi je czesze

eee...to masz fajnie....;) tylko, że to tzreba by mieć chłopa i w dodatku chłopa na miejscu.... ale czesanie jest fajne...ja uwielbiam być czesana😭 .......zazdroszczę....

Gość Liz*
duzo roboty z nimi to prawda, ja myje co drugi dzien, potem musze suszyc, wyciagac na szczotce, potem prostowac pol godziny, wcierac w nie rozne specyfiki, ale w zyciu bym ich nie sciela. mialam wlosy do pasa, ostatnio troche podcielam i sa za łopatki ale sa piekne i dodaja uroku, nie mowie tylko o moich wlosach, mowie o kazdych dlugich. po prostu dlugie wlosy sa bardzo kobiece i mysle ze mimo problemow z nimi kazda dziewczyna majac je rozpuszczone czuje sie seksownie.

Gość ochhhhh
dzięki i nic innego tylko z powrotem zapuszczaj włosy!!!!

Gość Liz*
co to sa 3 miesiace, daj spokoj. zapuszczaj i dbaj.

ja się będę męczyć a czesać i tak będę musiała sama.......😭 co faceci mają z tymi włosami...no...jakieś większe doznania czy co?? :o

Gość Liz*
po prostu laska z rozpuszczonymi dlugimi wlosami ciezko oddychajaca podczas seksu albo jeczaca i patrzaca z pożadaniem wyglada DZIKO, oni to lubia :D

Gość ochhhhh
o tak mogą cię głaskać po włosach, lubią jak smyrają je po ciele