Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ticjana

czy wszyscy faceci zdradzaja?

Polecane posty

witam.sama nie wiem od czego zaczac znow jestem w kropce.krotki czas po slubie zdradzil mnie maz.rozwiodlam sie. jestem ponad 2 i pol roku w zwiazku, mieszkamy razem.moj facet od jakiegos czasu sie zmnienil. wyjechal po raz 3 w tym miesiacu na pare dni.jak oznajmil mi o 2 wyjezdzie... postanowilam wyjechac do moich rodzicow... myslalam powaznie o zakonczeni tego zwiazku... ale on blagal bym wrocila ..ze nie widzi powodu zeby sie rozstawac... jak zapytalam o inna kobiete powiedzial ze tylko mnie kocha i ze nie ma powodu sie rozstawac.... ze nigdy bi mnie nie zdradzial.. twierdzi ze nigy nie zdradzial zadnej swojej dziewczyny.twierdzi ze nie wie co sie z nim dzieje... ze potrzebuje wiele spraw przemyslec... ze marzy o tym bysmy byli szczesliwi... ale co komorka wylaczona pisze smsy 1-2 razy dziennie a jak dzwonilam gdy dostalam po 24 godz raport dostarczenia mojego smsa. wylaczyl tel. po chwili przyslal smsa bateria sieda... wiem doskonale ze ladowal ja 3 dni temu i cale 3 dni mial wylaczony tel. po za paroma chwilami na pisanie smsow do mnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować