Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimermanka

nie sanowita historia!!!!!!!!!!! To prezeznaczenie chyba????

Polecane posty

Gość zimermanka

jutro mieslismy jechac po kociaka do takich ludzi... bo bardzo chcielismy miec kotka wazne bylo dla nas tez zeby to byla kotka a nie kocur!!! i nagle moze godz temu dzwoni do mnie moj chlopak i mowi ze na jego podworku chodzi maly kotek, wogole nie dziki i sie pyta czy go ma wziasc, ten maly kociak zaczal sie lasic, chodzic miedzy nogami mojego chlopaka i miauczec w czasie gdy on razmawial ze mna przez tel. Oczywiscie wzial kotka do domu bo nie mielibysmy sumienia zeby go zostawic, to chyba jakies przeznaczenie kot nas sam znalazl w dodatku to jest kotka!!!!! nie samowite odrazu zaczela lazic caly czas kolo nas i sie przytulac normalnie tak sie szybko przyzwyczaila ze wydaje sie jakby juz z nami byla przynajmniej miesiac!!!!

Gość *****18*****
to przeznaczenie:)

Gość mam też czarny nick
smutne, że ten kotek, którego najpierw mieliscie wziąć został bez właściciela :(

Gość zimermanka
nie zostal bo jutro i tak po niego jedziemy :) bedziemy miec dwa!!! beda mieli towarzystwo...swoje hehe i nasze

Gość zimermanka
hej marketa to ja tylko z innym nickeim wczesniej mialam kotek czy kocurek, dawalas mi rady na temat kociakow:)

Gość fili pili
a za miesiąc wylądują w Wiśle, jak się znudzą. Twoim przeznaczeniem było natrafić na mnie, która uświadomię Ci dobitnie, że NIESAMOWITA pisze się razem IDIOTKO!!!

mam też czarny nick dobrze,że zwróciłaś na ten fakt uwagę.:) Jak widać,kotek \"planowany\",nie zostanie bez właściciela. Autorka topiku chciała zwrócić naszą uwagę na fakt,że myślała o kociaku,najlepiej kociczce i ,proszę........Spełniło się marzenie.Kociczka sama ich znalazła.:) I jeszcze będzie miała przyszywaną siostrę.:0 ♥♪♫

Gość fili pili
koty są okropne!!!!!! nienawidzę ich normalnie - sierściuchy yebane!!

Gość nnd
"było natrafić na mnie, która uświadomię Ci dobitnie, że NIESAMOWITA pisze się razem IDIOTKO!!!" Najwyraźniej "zimermanka" nie miała ochoty z idotami/tkami pisać ;) Woli z ...kotkami. I chwała Jej za to :)

Gość fili pili
pisać z kotkami? ludzie! jacy wy jesteście pojebani!!

Gość fili pili jestem z Tobą
Też nie cierpię kotów!!!

Lepiej tego znalezionego od razu do weta. Moja koleżanka przygarrnęła znajdę, cały oblazł z sierści, grzyba miał i zatwardzenie, bo się tak na żarcie rzucił. Ale sie wykurował i kawał z niego pięknego kocura:)