Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina_17

Włosi wola brunetki czy blondynki?

Polecane posty

Gość oto moje zdanie
Włosi nie dzielą kobiet na blondynki, brunetki, czy rude. Oni poprostu kochają kobiety. Co mi sie w nich nie podoba, to to, że uważają obcokrajówki za chętne do wskoczenia im do łóżka. Z resztą sami do tego nieustannie dążą.

Gość oto moje zdanie
I to mnie odraża. Nie cierpię facetów, którzy tak przedmiotowo traktują kobiety.

Zgadzam sie ale nie kazdy taki jest.Ale fakt polki uwazane sa za latwe kobiety a to nieprawda,to stereotypy nie mozna uogolniac.

Gość agnesina
Ja mam kasztanowe wlosy i mam meza wlocha

Gość klawiaturka
Dziwicie sie??? Wiecie co wyprawiaja nasze rodaczki na widok Wlocha we Wloszech czy nawet w Polsce?? Po tym co widzialam we Wloszech nie dziwie sie, ze maja nas za latwe dziewuchy.

Gość elle24
Zgadzam się,że Włosi lubią wszystkie kobiety bez względu na kolor wlosów , w ich mentalności każda jest bellisima.Myślę,że najwazniejsze jest dla nich żeby kobieta dobrze sprzątała i gotowała.

Gość klawiaturka
poza tym karolina17 to chyba jedna z nich, skoro zadaje takie pytanie

Gość oto moje zdanie
Na pocieszenie powiem, że Rumunki i Mołdawianiki mają jeszcze gorszą opinię niż Polki.

Klawiaturka nie znize sie do twojwgo poziomu. Tojedyne slowa ktore do ciebie skieruje. A ty dowodem jestes na to że polacy to chamy i niedoroby. Koniec dyskusji z toba.

Gość oto moje zdanie
tzn. szybciej wskakują Włochom do łóżka.

Gość klawiaturka
widze, ze trafilam:)

nie znize sie klawiaturka do twojego poziomu! jestes dowodem na to ze polacy to chamy i niedoroby,facet i takie bzdury pisze.

Gość byłam we Włoszech
tak zgadzam sie z poprzedniczą Włosi kobiety traktują jka kury domowe..moja 16 letnia córka po wakacjach stwierdziła ( a mieszkalismy u włoskiej rodziny przez 2 tyg) ze nigdy Włocha za meza by nie chciała. Wiec jesli chcecie spędzic zycie w kuchni i na sprzątaniu to jak najbardziej polecam Włocha

Gość klawiaturka
jestes niekonsekwentna, mialas do mnie juz nie pisac.

Gość oto moje zdanie
Ok, to ja już Was ładnie pożegnam i spadam. Dobrej nocy, albo jak kto woli buona note :))

Gość klawiaturka
Wlosi to chyba najgorszy material na meza, ale naiwne polki lapia sie na te ich piekne slowka i sa przeszczesliwe, ze moga im sprzatac i gotowac...

Gość agnesina
Ja jestem zona Wlocha i bynajmniej zycia w kuchni nie spedzam (nawet gotoiwac dobrze nie potrafie). Jestem studentka i obecnie w trakcie stazu. Takze kwestia na kogo sie trafi.

Gość włosi wolą polaczków

Jade niedlugo do Wloch i wyhacze jakiegoś kolesia,ale raczej zalezy mi na przyjaźni no chyba ze bylby wyjatkowy.

Gość oto moje zdanie
Ja juz pożegnam się z Wami. Dobrej nocki, albo jak kto woli buona note :))

Gość agnesina
Glownie Wlosi z poludnia (kalabria, sycylia) maja patriarchalny model rodziny i dla nich zona to ma byc dobra gospodyni domowa. Na polnocy zwiazki sa bardziej partnerskie i pracuja obie strony. U nas to nawet nie do pomyslenia bym ja nie pracowala (na razie to staz - marne euro troche) bo od niedawna mamy wlasna chalupe na kredyt.

Gość kariokka_1
Jest takie powiedzenie we Wloszech,ze wola blondynki,ale za zony wybieraja sobie brunetki.Z moich obserwacji tutaj moge stwierdzic,ze wola blondynki,ktore tu sie bardziej rzucaja w oczy,ale ogolnie kochaja kobiety nawet te najbardziej przecietne sa tu adorowane.

Gość elle24
O agniesia właśnie napisałaś to co ja chciałam napisać a raczej chciałam spytać czy masz męża z północy czy z południa:-)

Gość meg9898
Mieszkam we Wloszech i niestety potwierdzam, ze wiekszosc Wlochow to niedojrzale dzieciaki. Przecietny 35 letni Wloch posiada mentalnosc nastolatka. Kiedy pojedziesz do Wloch, faceci zaczna Cie adorowac, prawic Ci przepiekne komplementy, mowic Ci jaka to jestes wspaniala. Bedziesz sie czuc jak w siodmym niebie, ale nie mniej zludzen...To jest po prostu ich sposob na zaciagniecie kobiety do lozka.