Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka22

peeling kawowy czy to naprawde działa czy to jest tylko ściema

Polecane posty

Gość dorotka22

zaczęłam stosować ten peeling wczoraj zrobiłam pierwszy raz i chce stosować go dwa razy w tygodniu ale czy to naprawdę pomaga na cellulit mam pierwszy stopień jak stoję to go nie widać ale jak ścisnę ręką nogę albo napnę pośladki to sie pokazuje ile czasu potrzeba na pozbycie się tego świństwa przy pomocy peelingu ja robie tak zalewam kawę troszkę gorącą woda dodaje cynamon i żel do kąpieli i masuje tym ciało kiedy można spodziewać sie efektu a kiedy całkowitego wyeliminowania cellulitu czy dwa razy w tygodniu to nie za mało albo za dużo może tez ktoś sie orientuje gdzie można kupić algi takie go hodowania ale nie na allegro czy można je dostać w sklepie jakimś

Gość dorotka22
czy ktoś może udzielić mi odpowiedzi

Gość kilkamik
robię ten peeleng 2 razy w tygodniu od 3 miesięcy,nie mam już celulitu!!pierwsze efekty zauważyłam po ok. 3 tyg.

Gość dorotka22
a robisz tylko ten peeling czy stosujesz jeszcze jakąś dietę ja mam zamiar robić ten peeling dwa razy w tygodniu aż do lata hehe i mam nadzieje że pozbędę sie tego paskudztwa a jak nakładasz sobie ten peeling bo ja nakładam rękami i masuje ciało okrężnymi ruchami po czym zostawiam na chwilkę i spłukuje

Gość kilkamik
nie stosuję żadnej diety bo mam słabą wolę niestety...ale staram się w miarę rozsądnie i zdrowo jeść. Peeling nakładam na ciało,rozsmarowuję przez kilka minut i spłukuję!!Dodatkowo codziennie masuję się szorstką rękawicą i ćwiczę trochę:)

aby osoagnac jakis efekt.sam peeling nie wystarczy.przydalby sie jakis sport i idpowiednia dieta