Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana na maxa

handlary lumpeksowych ciuchow

Polecane posty

wkurzaja mnie strasznie.u mnie na osiedlu otworzyli juz jakis czas temu duzy dyskont odziezy uzywanej.jest to najlepszy dyskont w miescie ciuchy sa naprawde dobre jakosciowo, modne a czasami zupelnie nowe.skle prosperuje juz ponad pol roku i w kazda sobote robia nowa dostawe.wierzcie mi ale przez te pol roku NIGDY nie zdazylo mi sie jeszcze upolowac w nim czegokolwiek.te handlary stoja pod sklepem chyba od bladego świtu i zajmują sobie miejsce, potem nie sposob sie wcisnac i wejsc przed nimi a jest ich do groma.wiedza juz w ktorych miejscach leza poszegolne ciuchy, maja swoje taktyki i w ten sposob, kiedy ty dostaniesz sie wreszcie do srodka z dzikiego tlumu handlary w 5 sekund maja juz na plecach pake wielkosci wiezy eifla.potem na pobliskim targu rozkladaja sie i sprzedaja te ciuchy 5-6 krotnie drozej, np cena jednej bluzki: 30-40 zł, kiedy zapłaciły za nią góra 5 zł. nie znosze ich.

u was tez tak jest?

Gość o jakim miescie mowa

Lublin ciekawi mnie czy w innych miastach tez sa takie akcje

Gość o jakim miescie mowa
podobnie:D w końcu im się znudzi...

znudzi?chyba żartujesz. one maja z tego niezly interes.sklep prosperuje juz tak jak pisalam od ponad pol roku, moze nawet rok i takie akcje sa w kazda sobote bez wyjatku. takze mozesz sobie jedynie pogrzebac w odpadkach bo one sie tak ustawiaja, ze najlepszy towar lapia a potem w katach stoja i przerzucaja ta sterte ciuchow.zauwazalam, ze jak wbiegaja do sklepu to lapia sterty ubran, zarzucaja na siebie a potem wszystkie przebieraja, wyglada to komicznie, jak ludzie moga sie tak zabijac o lachy, raz jednej babie zlamali reke przy wejsciu bo tak sie pchali a raz byla bitwa w sklepie bo ktos komus ukradl sukienke i sie diwe baby darly za wlosy:D