Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquafreszka

jak sie ogien śni to co to znaczy?

Polecane posty

Gość aquafreszka

..i w ogóle mialam koszmar w nocy..:o

Gość aquafreszka
ejno...😭

Ogień jeden z najważniejszych symboli; zależnie od okoliczności: niszczący, inspirujący, ogrzewający; raz dobry, innym razem niepokójmy; na uwagę zasługuje pożar domu, jako że dom oznacza osobę; niekiedy jest to sen ostrzegawczy albo wymazujący psychologiczne rekwizyty przeszłości; widzieć: jasny płomień to miłość do bliskich i jej odwzajemnienie z ich strony; jeśli towarzyszy mu dużo dymu, zapowiada nieszczęście; ujrzeć albo rozniecić go w polu: zawarcie pięknej przyjaźni; tańczyć wokół ogniska albo przyglądać się tańcowi innych: wesoła eskapada, wycieczka; wpaść w płomienie: poniesiesz straty; ogień widziany w piecu albo na palenisku: widoki na potomstwo albo wielka radość z powodu dzieci; wygasić ogień w piecu lub na palenisku: poważna choroba.

Gość aquafreszka
snilo mi sie, ze ktoś przy mnie rozniecil ogien w takiej kaplicy przy cmentarzu i ja sie balam, potem poszlam na przystanek i tam byla moja mama i moj tata, ktory juz dawno nie zyje i trzeba bylo wezwac pogotowie, bo zle sie poczul...ech :o

Gość aquafreszka
byl pozny wieczor i w ogóle do kitu taki sen...😭 obudzilam sie i wlaczylam radio tak sie balam:o

wpisz sobie w google sennik i tam odnajdziesz stronki z wytłumaczeniem jaki przedmiot co oznacza ja bym pokolei analizowała wszystkie postacie i miejsca ze snu ale czasem jest tak że koszmar ozancza coś przeciwnego być moze spotka cię coś dobrego

Gość aquafreszka
dzięki Akane za odpowiedzi:) ..bo jzu myslalam, że mnie tu oleją... ps.i zeby o godz.1:55 w nocy tylko w jednym radiu byla muzyka, ktora odgania koszmary to już naprawdę😠

Gość agaww
ogien to złodziej

Gość kosiara
koszmary nocne są z przejedzenia

Gość ja ci powiem
Zalezy w jakim sensie: ognisko, palenie sie czegos itp.

Gość a moze lepiej
google - sennik

Gość spalą cię na stosie

Gość w duzym skrócie
ogień - to strata ( raczej odnosi się to do rzeczy materialnych )

Gość uważam że to nic
nie znaczy :-P

Gość to jakieś twoje wizualizacje
nieuświadomionych pragnień. Raczej mówi o twojej psychice niż przyszłości

Gość O.T .Rydz
To znaczy że pójdziesz do piekłą.

Gość aquafreszka
....a ojciec to siedzi cicho no!!!...😠

Gość ja ci powiem
to jakieś twoje wizualizacje ma racje jesli opiszesz dokladniej jak to wygladalo to moze ci powiem o co chodzilo w twoim snie

Gość fvvvx
wiem co o znaczy znaczy to ze masz jakas pilna sprawe, ktorej nie mozna odkladac na pozniej zastanow sie co ze az rodzice zza grubu przyszli ci o tym powiedziec wszytskiego dobrego

Gość aquafreszka
pewnie macie rację, wiecie...:) to jest wizualizacja tego co mi w glowie siedzi

Gość aquafreszka
nie mam nawet z kim pogadać o sobie i swoich sprawach, duszę to w sobie... nawet kolezanka zerwala ze mną kontakt gdy dowiedziala się ile zarabiam, a ja po prostu nie chcialam, żeby żyła jak głupia w nieświadomości...ech :o...nie ma wdzięczności na tym świecie...

Gość aquafreszka
skoro brak bratniej duszy ma uaktywniać koszmary senne to ja dziękuję bardzo ...:o🖐️

Gość aquafreszka
przepraszam za to trucie 😭..nie mam zwyczajnie do kogo gęby otworzyć przed snem....

Gość koszmary hmmm
roznie to mozna nazywac, ja co prawda takich nie mam, ale za to saaaaaaa takie ze fantastyka jaka kolwiek sie chowa O_O szkoda ze ich nie pamietam...poprzebudzieniu nawet sporo pamiealem ale teraz to nic a nic.

Gość aquafreszka
jeszcze sie wczoraj wyperfumowalam przed snem a mi sie juz kiedys snily koszmary jak bylam wyperfumowana...:o koszmary hmmm---> ?:)

Gość koszmary hmmm
no takie sny :) jestem gdzies, za chwile gdzie indziej w miejscu ktore okazuje sie moim miastem jednak z budynkiem ktory jest calkiem inny niz w rzeczywistosci...po chwili stojac pod nim slysze numery totolotka (nie wiem skad sie kupon wzial) i wygrywam 6-stke by za chwile kupic mieszkanie... na ostatnim pietrze ktore okazuje sie byc ruchome...jednak by lud nie uslyszal o mojej wygranej, unikam jak sie da ludzi...O_O

Gość aquafreszka
uuu..to przecież całkiem realistyczny sen jest :D🖐️

Gość aquafreszka
przepraszam :o nie gniewaj się...

Gość koszmary hmmm
nie gniewam sie :) to jest tak ze u mnie sny oddaja rzeczywistosc mozna powiedzieć, niby, bo tak naparwde w tym snie idac po moim miescie chodnikiem moze wyrosnac cos z pod ziemi nie wiadomo kiedy, co i jak i z czym. krotko mowiac do pudelka od zapalka moge we snie chowac, moze nie wszystko, ale znacznie przekraczajace pojemosc tego pudelka, eeeeh przysypiam ciekawe co dzisiaj mi sie przysni.

Gość aquafreszka
...to jak wyrośnie na chodniku to dasz mu w mazak ...:P..nic Ci wtedy nie zrobi...;)