Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Anka...ja poproszę,chociaż jestem w pracy;) Z gorącej nocy to u mnie chyba nici,bo mąż jutro wstaje o 5 , i pewnie pójdzie spac wcześniej od starszego syna(jest sową po mamusi;) ).

Dzięki wielkie:) Jest mi wszystko jedny,byle się później dobrze spało;) chociaż ze snem to ostatnio problemów nie mam,gorzej ze wstawaniem:) I z dostaniem się na kafe o tej porze też:(

Gość wesola anka
no właśnie jakoś tak kafe dziwnie chodzi :(

Gość wesola anka
Agnieszka :)

Dobra Anuś cosik się znajdzie....:D tylko kafe zamula niesamowicie 😠 Wraca żołnierz z wojska. Zachodzi do domu, a tam na łóżku pod ścianą siedzi trójka dzieci. - Czyje to dzieci? - pyta żonę. - Wszystkie nasze. Pamiętasz, jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam, tak i Kola się urodził. A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam? Tak i Wania przyszedł na świat. - A trzeci? - pyta zdenerwowany mąż. - A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech siedzi Żona do męża: - Musimy poważnie porozmawiać. - Dobrze Kotku, zaczynaj a ja skoczę po piwko!

No proszę....Anka...łeza mi się zakręciła ;) Aga...toż wesoło masz...wiem co to znaczy (smieję się, że u nas to normalnie druzyna...tylu chłopa zawsze ogląda.) Dziękuję niebiosom...jedna środa spokojna ;) Hm...rozjaśnia się po drinku..ale musze wyskoczyc po małżeńską połówkę...potem wypiję mocnego karniaka :)

Miała,miała ale siła wyższa bywa silniejsza.... :P a jeszcze pazurki musze zmyć, bo jak wrócę to chciałam namazać francuza....tylko po drinku..to to będzie pewnie chińszczyzna ;) 🌻

Wesoła, dzięki za zaproszenie, ale jakbyśmy tak razem tą margeritą się raczyły, to jutro ciężko pracę widzę...a właściwie wcale jej nie widzę ;)

a po za tym limity sobie ustalimy i damy radę jedna butelka na trzy to co to jest ,a do tego plotki i gadanie do późna, sama wiesz więcej śmiechu i zbytków niż picia i o to chodzi :):):):):):):):)

Szepcie - jak to drużyna, tylu masz synów czy mężów ? ;) Anka wesoła - ja właściwie ostatnio prawie ciągle na rzęsach, czekam na to wolne, żeby trochę odsapnąć