Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaa

co ze mna jest kuźwa nie tak?

Polecane posty

Gość Aniaaaaaaaaaa

nie mogę tego skumać, dlaczego każdy koleś z którym się prześpię przestaje się mną interesować? nie sądzę żebym była aż tak kiepska:(... o co tu chodzi? czy rzeczywiście rajcuje was tylko "pogoń za króliczkiem"a jak już dostaniecie to czego chcecie toumywacie ręce i udajecie że nic się nie stało? w ogóle czy oczekujecie czegokolwiek po nocy spedzonej z kobietą?

Gość Aniaaaaaaaaaa
takie rady to możesz sobie wsadzić głeboko w duupe

Gość Aniaaaaaaaaaa
Nawet mój pies, gdy tylko mnie zaliczył, przeniósł się do sąsiadów i łasi się do tej rudej małpy a mnie ignoruje:(

Gość Aniaaaaaaaaaa
pewnie dlatego że mam zaawansowanego downa:-o

Przeczytaj książkę Agrov Sherry \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?\" ... wtedy zrozumiesz jaki błąd robisz

Jestem prawie pewna, ze robisz to za wcześnie i dlatego szybko im sie nudzisz, bo zbyt szybko dostali to na co woleli by poczekać (mam tu na mysli mężczyzn z klasą)

O i jest następny \"poczuj się swobodnie....\" Ale oczytany :P Chyba najpierw zacznę od muru. By skutecznie się odgrodzić od takiej tandety. :O

Gość Aniaaaaaaaaaa
A może ma z tym coś wspólnego fakt, że biorę od nich za to pieniądze?

Gość harderr
Jezeli komus odpowiada dziewczyna, to nie ma znaczenia ,czy poszla z nim za szybko do lozka.

harderr---> laski tak już mają. :O Rano ci wylatuje z tekstem, \"tylko nie myśl o mnie że ja tak z każdym\" Nawet do głowy mi to nie przyszło. :O

Też nie słucham komerchy, dlatego się zapytałem. Bardziej interesują mnie, że tak napiszę gusta każdego z osobna. :-) A nóż coś się dla siebie wybierze. :-)

Gość jenifer bez lopez
aniu i cale szczescie, wyobraz sobie jak bys wyszla za maz za takiego co po jednym razie ma dosc. masakra