Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waltzing matilda****

proszę o pomoc w angielskim! 4 zdania

Polecane posty

Gość waltzing matilda****

Proszę pomózcie mi to przetłumaczyć tylko pare zdań: 1.Bardzo sie ciesze ze do mnie napisałes. 2. Szkoda ze dłużej nie mogłes zostać w Polsce. 3. Bardzo bym chciała wiedzieć czym sie zajmujesz na codzien 4. Za miesiąc moi znajomi wyjezdzają do Rumunii i bedą chodzic po gorach, ja tez bym chciała kiedyś tam pojechać. 5. Czekam na maila od Ciebie.

1.im really glad that you wrote to me 2.i wish you could stay longer in poland 3.i\'d vestly like to know what are you doing in your every-day life 4.my friends are going to Romania in a month and they will be walking in moutains; i wish i could go there either 5.im waiting for a mail from you tak mi sie przynajmniej zdaje;)

1.I\'m very glad you have written to me. 2. I wish you had been able to stay longer in Poland. 3. I really would like to know what (uwaga na szyk!) you are doing in your everyday life. 4. In one month time my friends are going to Romania and will be climbing mountains. I wish I could go there one day too. 5. I\'m waiting for an e-mail form you.

Gość hm...............
no, prawie mialam racje:D

Gość hm...............
*psychiczna, to ja ;)

Gość Tak sobie tylko popierdalam
palcami po klawiaturze : 1.I'm very glad you have wrote to me. 2. It's too bad you couldn't stay in Poland any longer . 3. I'd really like to know what are you doing for living . (I'd really like to know what you do for living -to jest slang amerykanski ) 4. In a month my friends are going to Romania and they'l be climbing mountains. I'd like go there too . 5. I'm waiting for an e-mail form you. - dobrze