Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiezosc dnia

on ma zone i dziecko, a ja sie tym w ogole nie przejmuje

Polecane posty

Gość swiezosc dnia

Jego zona jest jest glupia jak but, ledwo skonczyla podstawowke, dziecko jest wynikiem wpadki, podonie tak caly ten ich "zwiazek"potem ona naciskala na slub. On jej nie kocha, ale jest z nia ze wzgledu na dobro dziecka. My znamy sie juz od 10 lat, kiedys nas wiazalo cos szczegolnego, potem przez latami sie nie widzielsmy i teraz to odzylo. Jestem po studiach, ładna, on tez inteligentny, pociaga mnie z wzajemnoscia. Nie chce z nim sie wiazac na stałe, ani rozbijac rodziny ,odpowiadaja mi te spotaniczne spotkania.

no to na zdrowie, po co sie chwalic :P

\"Jestem po studiach, ładna, on tez inteligentny\" :D:D:D:D:D:D:D:D swietna jestes laska :D

Gość wiec tu sie probujesz
usprawiedliwic buhaaahaaa

Gość Karolina1975
oj dziecko, dziecko okłamuj się dalej. Tylko życia Ci nie szkoda, bo to się nie wróci.

Gość swiezosc dnia
pure sex, nic dodac nic ujac ;)

Gość To w czym masz problem mała
?

Gość coż za nick
Skad wiesz , ze jego żona jest głupia ? Dziecko jest wynikiem wpadki, ale obydwoje za ten stan odpowiadają .Czyź nie ? Nie chcesz się z nim wiazac ? To po cholerę sie z nim zadajesz i byc moze robisz mu nadzieję? Co chcesz takim zachowaniem osiągnac? Myślę, ze jesli jest juz tu ktoś głupi to tylko TY , bo przemawia przez Ciebie egoizm , wysokie mniemanie o sobie i brak wrażliwosci .

Gość swiezosc dnia
dla Ciebie moge byc i dziecko, czuje sie mlodo jak w liceum, a mam prawie 30 :P

Gość Karolina1975
no chyba że masz takie potrzeby, co druga noc, bo nie okłamuj się on z żonką też sypia. Mąż mnie zdradzał, ale jeśli chodziło o seks to zawsze był chętny.

tjaaa i co? widac jakas ty "inteligientka" bo pani krolowa najwazniejsza a inne to tylko krowy pomywaczki, uklony uklony..... Dla mnie jezeli ktos robi cos takiego, ok jego sprawa ale jezeli sie tym chwali na forum publicznym to znaczy ze ma mozg kurwy i nic z tej wczesniej zachwalanej inteligencji...

Gość swiezosc dnia
Wiem, ze jest glupia bo ja poznalam kiedys. Kaleczyła polską mowę co 2 zdania, kurwa, chuj co drugie słowo i nic ciekawego do powiedzenia :o

Gość ooooooooooohhh
Ale po co nam to piszesz?? Chwalisz sie czy co? Nie ma sie czym chwalic, a tak na marginesie jakby nie chcial byc z zna juz dawno by z nia nie byl. Tak szczerze to ona jest dla niego wazniejsza, ty jestes dla niego tylko dziura do umoczenia, a on mydli ci oczka bo jemu taki uklad pasuje, w domu zonka dziecko cieply obiadek....a poza domem zlew na sperme. Niestety niektorze faceci tacy sa ze milosc z seksem nie ma dla nich nic wspolnego....

Gość swiezosc dnia
Poza tym widujemy sie raz na pol roku, a ona o niczym nie wie i sie nie dowie.

Gość Karolina1975
to super świadczy o Twoim kochanku, skoro związał się z dziewczyną która używa wulgaryzmów. Teraz widzisz że on nie myśli głową tylko penisem. Nie podniecałabym się tak bardzo.

Gość swiezosc dnia
Ale ja nie mam nic przeciwko temu, ze mysli penisem ;) Jak juz mowilam to co nas łączy to dziki seks :D

Gość Karolina1975
Ciekawe a masz kogoś innego, czy jesteś tylko jego kochanką?

Gość swiezosc dnia
mam :)

Gość Karolina1975
i potrafisz życ tak na dwa fronty? nie męczy Cię to. Mój mąż w końcu już tak się zmęczył psychicznie okłamywaniem mnie i podwójnym życiem że zgodził się na rozwód.

i co wyrzutow sumienia wobec swojego partnera nie masz? To mi bardzo przykro ze nie masz za grosz uczuc w sobie..... kolejna zimna suka

Gość ........//
a kto powiedział, że zimną suką nie wolno być? przecież to facet jest tym złym, który oszukuje i dlatego właśnie taki facet na uczucie nie zasługuje tylko na dziki seks. Uczucie jest dla dziecka, z facetem trzeba umieć postępować i uczucia odłożyć na bok, żeby nie cierpieć w razie czegoś,.a dziki seks zawsze daje przyjemność

Gość czyli to co zwykle
skrajny egoizm , robie to co mi odpowiada , myślę tylko o sobie , zero inteligencji emocjonalnej , zero empatii, zadufanie w sobie , jednym słowem pusta laska ktora puszcza sie bez skrupułów ze śpiewem na ustach skonczenie studiów nie świadczy o poziomie inteligencji , znam skrajnych idiotów i idiotki po studiach , widać skrajna niedojrzałość emocjonalną , rozpaczliwe poczucie pustki i zapychanie jej byle czym , na chwilę , byle jak , gratuluję :) , rób tak dalej , jestem psychologiem a takie babeczki jak ty generujecie mi później niezły zysk odiwedzając mnie w gabinecie płacząc i mówiąc o niskim poczuciu wartości własnej lub jej braku

Gość Karolina1975
No w sumie jak kto woli. Ja bym sama siebie się brzydziła że jestem dla kogoś tylko materacem.

Gość do ......./
ona tez zdradza swojego partnera.... a zima ska mozna byc tylko dziwne ze trzeba sie tm chwalic

Gość swiezosc dnia
do ........// Otóż o to. Seks jeszcze nikomu nie zaszkodzil, przynajmniej osobom, ktore maja swiadomosc swojej seksulanosci i sie jej nie wstydza.

Gość ........//
no a kim jest dla niego żona, skoro ją zdradza? nie wiem jak u was, ale wydaje mi się, że seks to nie tylko pieprzenie ale coś więcej jak jest chemia to spojrzenia, wyznanie skrytych tajemnic itd, to po prostu intymne otwarcie się na drugiego człowieka orgazm też jest rzeczą tak intymną i metafizyczną, że nie można tego ograniczać tylko do ruchów kopulacyjnych, tak myślę

Gość ........//
no ona też zdradza, ale może bedzie jej łatwiej niż tym, którym jest dane cierpieć przez facetów, którzy na to nie zasługują schematycznie facet, któremu przestaje zależeć odchodzi prawie lub bez słowa. póki zależy jest ok, ale czy zależy komuś kto zdradza?

Gość czyli to co zwykle
ha chyba nie zrozumialam , więc poczucie własnej seksualności maja tylko kobiety które zdradzają ? , są kochankami ,maja multum partnerów seksualnych ? uprawiaja tylko seks , lecz nie miłość daj spokój zapewniam że kobiety bedące męzatkami również maja nieraz piękną świadomosć własnej seksualności , kobiecości i spelnienia w seksie , mogłabys sie zaczedrwienić gdybys tyklo wiedziała co potrafia z partnerami i własnymi doznaniami robić , majac poczucie bezpieczenstwa , zaufania i wzajemnego szacunku :)

Gość Karolina1975
no ja go bronię, kawał chama reszta dziada i tyle. Szkoda mi tylko tej dziewczyny, po co marnuje sobie życie. Można znalezc kogoś odpowiedniego z którym seks też będzie wspaniały.

Gość fqefqewf
czyli co? czyli ograniczasz się - z całą tą swoją inteligencją - do ochłapów po kobiecie o której tak pogardliwie piszesz? nie stać cię na to aby zażądać by ten facet się zdeklarował? nie stać cię na kogoś tylko dla siebie? mój facet też miał dziecko z wpadki i żonę z którą się nie dogadywał ale podjął męską decyzję i się rozwiódł