Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się kończy

ile czasu trwa rok na studiach? zaczyna się w październiku, a kiedy si

Polecane posty

Gość się kończy

się kończy>>>

Kończy się sesją w czerwcu. No, chyba, że się czegoś nie zda, to kończy się sesją poprawkową we wrześniu ;-)

Zaczyna się w pażdzierniku a kończy we wrześniu...hy hy:P Na twoim miejscu zrezygnowałabym ze studiów:D

Gość się kończy
to i tak trwa miesiąc krócej niż LO. a kiedy kończy się pierwszy semestr?? na koniec 1 semestru też jest jakaś tam sesja?

niektorymzaczyna sie we wrzesniu a jak mają pecha to i we wrzesniu konczy.

Słuchaj, te całe studia to jednoi wielki bagno:D Ciągle trzeba się uczyc, co pól roku sesje, a do tego kolosy cząstkowe co tydzien. A mozna przecież zyc bez studiow... ucz się na hydraulika i wio do UK:D

nie każde studia to ciągła nauka, ja mam akurat pamięciówę ale znajomy na AR robi przysłowiowe nic. rok zaczyna się w październiku, kończy w czerwcu. we wrześniu są poprawki.

Gość się kończy
to jest tylko miesiąc wakacji na studiach>>>

Gość taka sobie mała pirla
sie kończy mam nadzieję ,że nie idziesz w tym roku na studia tylko masz mniej niż 18 lat bo jak jednak zaczynasz w październiku swój pierwszyrok akademicki ,a nie orientujesz sie nic a nic to chyba za bardzo Ci nie zależy

Gość się kończy
no 1 rok (!) a który???? myślałam, ze mi odpowiesz, a nie będziesz się popisywać jaka to jesteś błyskotliwa.....

Gość taka sobie mała pirla
po prostu późno się o tym dowiadujesz ,ja zaczełąm juz to przeżywac przed matura i dowiadywac się dokładnie co i jak ,ale to może wina mojeog charakteru a wiec zebym się nie wymadrzałą słuchaj ;) rok akademicki zaczyna się w pażdzierniku ,potem jest przerwa kilku dniowa na swieto zmarłych ,potem ferie na świeta i zazwyczaj 2 stycznie sie przychodzi zn ów na uczelnie ,tak do llutego jest 1 semestr potem masz sesje zimową ,zależnie od tego ile egzaminó masz masz długą lub krótka sesję,powiedzmy jesli masz kilka ehzaminów to mozesz mieć czasami tylko tydzień wolnego potem zaczyna się 2-gi semestr ,wielkanoc ,długi łikend, no i na początku czerwca zaczyna się druga sesja jak jej nie zdasz masz lipiec ,sierpień wolny jak wakacje ,ale po prostu musisz się uczyć sam/a w miedzyczasie ,i we wrzesniu sa poprawki z sesji letniej a z zimowej chyba w marcu :)

Gość się kończy
dzięki Dziewczyny :) już teraz wiem... pozdrawiam! :)

Gość raczej zdecydowanie nie
o loboga i po co takie idzie na studia? za moich czasow tak nie bylo :-O aha przesrzegam, ze na studiach: - wszyscy maja cie w dupie, ile sama zalatwisz i sie nauczysz tyle bedziesz miec, ne ma pani wychowawczyni, ktora pilnuje czy chodzisz na zajecia, nikt sie nie przejmie jak czegos nie zaliczysz i wylecisz, wykladowcy zwykle nie maja dobrego serca i litosciwi nie sa - panie w dziekanacie glownie pija kawe i ne nalezy im w tym przeszkadzac - chyba, ze masz noz na gardle :-P - jak nie zdasz egzaminu poprawkowego a potem komisu to powtarzasz rok (awase sa na uczelniach prywatnych - za kase wszystko hehe), jak nie zdasz dwoch - wylatujesz - duzo sie pije i imprezuje, jak bedziesz jezdzic do mamusi na łykendy to nigdy nie bedziesz w centrum zycia studenckiego - w zasadzie nauczysz sie sporo teoretycznych bzdur a roboty nauczysz die dopeiro w pierszej pracy :-P

Gość się kończy
dzięki za rady, ale nie wiem co miało znaczyć " po co takie idzie na studia" to miało być śmieszne??? bo było raczej chamskie!!!!! gdyby nie Twoje przydane rady już być dostał w ryj!!!!!

Gość kalifonia
konczy sie wtedy kiedy wylatujesz

Gość raczej zdecydowanie nie
dawaj mala :-D pewnie, ze bylo chamskie ale malutko - o prawdziwym chamstwie to sie dopiero dowiesz na studiach :-P

Gość się kończy
dlaczego?

Gość black celvet
boże ale wy niektórzy jesteście chamscy ktoś chciał sie dowiedziec jak wyglądają studia a jak komuś to przeszkadza to po co na takie pytanie odpisuje???? coraz mniej życzliwych ludzi.... ktoś miał prawo nie wiedziec dlatego pyta

Gość niektóre studia mają
zajecia w czerwcu a sesje w lipcu, wiec kolorowo nie jest.

Gość Mall
3 lata się zbierałam żeby iść i zrobię to ;D Idę! Wiem wszystko i jest tak jak napisali, boli mnie tylko, że za semestr mam zapłacić 2100 zł o.0 Porażka

Ale jesteś głupia autorko. Boże, widzisz i nie grzmisz... 😭 HAHAHA - "dzięki za rady, ale nie wiem co miało znaczyć " po co takie idzie na studia" to miało być śmieszne??? bo było raczej chamskie!!!!! gdyby nie Twoje przydane rady już być dostał w ryj!!!!!" Nadajesz się na studia, ale tylko zamiatac podłogi na uniwerku. :classic_cool:

Gość Siso Hobes
To drogo, bardzo. A konczy sie tak jak w lo. w czerwcu, pod koniec

Gość Najmądrzejszy z mądrych
Ludzie, trochę kultury ;) Też byłem niezorientowany na początku, ale z czasem jakoś to wszystko się poukładało :)

Gość Cyberseks
Cyberseks jest zdrowy dlatego go uprawiajmy:D kanisss14 skype :D

Gość xenon
eeeej co wybrać na studia dzienne: Informatykę czy Zarządzanie??

Gość jasioo
mój kolega z pierwszego roku zdawał ostatni egzamin z tego pierwszego roku :classic_cool:gdy ja się broniłem po pięciu latach studiów:D czy to znaczy że rok może trwać pięć lat?:O

a nie wiecie jak jest ze stypendium? np jesli ktos po pierwszym roku dostanie takie za wyniki to otrzymuje je od wrzesnia do czerwca? czy do pazdziernika? tak, wiem ze ciezko takie dostac ale pomarzyc kazdy moze xd