Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr.pantyhose

A jakie cechy świadczą o tym, że facet jest męski czy fajny

Polecane posty

Co sie wam panim podoba w facetach ? Zarost ? Przybrudzona koszulka na mechaniku ? elegancki facet w garniturze ? Opowiedzcie o swoich ulubionych cechach jakie canicie czy lubicie w facetach.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Stawiam na opcje trzecią.

Gość bo takie jest to forum
przybrudzona koszulka mechanika działa na prawniczki a garniturek na wsiowe kobiety 🖐️

Gość zołza jakich mało na świecie
dla mnie brzuszek jan najbardziej dodaje panu uroku ;)

Gość zołza jakich mało na świecie
mialo byc "jak"

u mnie chyba nie ma konkretnej rzeczy typu: \"facet z zarostem jest męski\", bo widziałam wielu, którym z zarostem było delikatnie mówiąc nie do twarzy... Ale z takich głównych cech jakimi powinien odznaczać się męski facet mogę wymienić: silne ręce i duże dłonie, niezbyt chude, umięśnione nogi, krótkie (!!) włosy [nie cierpię facetów z długimi włosami], wyraziste rysy twarzy, najlepiej ciemne włosy... To mój typ, ale o męskości decyduje naprawdę wiele cech :)

Gość ja już nie mam siły o tym
pisać jakie cechy lubię jakich nie lubię i tak nie spotykam takich facetów, tylko same gnomy

Gość cv
ja uwielbiam zarost.. i nie tylko na twarzy.. podoba mi sie rowniez na klacie.. mmmm podoba mi sie okragla odstajaca dupeczka... podobaja mi sie umiesnione rece.. ale nie jakies napakowane.. a najbardziej to od zawsze podobali mi sie wrazliwi mezczyzni ukryci za okuarkami schowani w kacie, trzymajacy sie z daleka od kobiet, nie wyrozniajacy sie.. od czasu do czasu spogladajacy w oczy... lubie ich odkrywac, i zobaczyc w nich zajebistgeo przystojnego prawdziwgo mezczyzne...

Wysoki, wysportowany, ładnie zbudowany(brzuch.ramiona...), opalony, uroczy uśmiech, błysk w oku, sexowny głos, inteligentny,zabawny hmm chyba o niczym nie zapomniałam...:D No i dobrze aby był bajecznie bogaty...:D:D:D

Gość ja wam powiem bo nim jestem
mam zajefajna klate wielkiego obzezanego człona i zarabiam tyle ze co weekend moge was zabrac na zajefasjny balet i tak cie spije ze sama mi sie oddasz :)