Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaaaaaaaaa

zostawil mnie bo nie potrafil zapomniec

Polecane posty

Gość samaaaaaaaaa

mam 21 lat i ostatnio bylam w zwiazku z gosciem starszym ode mnie o 11lat, znalismy sie pol roku i wkoncu doszlo do tego ze zostalismy para wszystko bylo pieknie ladnie tylko caly czas myslal o swojej bylej z ktora byl ponad5lat , mieli brac slub i ona go zostawila myslalam ze wszystko sie ulozy ze w koncu zapomni o tamtej ale bylo jeszcze gorzej az pewnego razu poszlismy razem na impreze i co?wypil za duzo i zalil sie strasznie jakiejs laluni jaka to straszna krzywda go spotkala, tak ssie zalil ze jego reka skoczyla na jej udo, pech chcial ze weszlam w tym momencie, bylam w szoku nie wiedzialam co mm zrobic jedyne coo z siebie wydusilam to bylo czy ty sie k**wa nie pomyliles? i wyszlam po jakims czasie on przyszedl i stwierdzil ze to nie bylo nic zlego blablala i stwierdzil ze woli byc sam, tym stwierdzeniem to mnie zszokowal i najbardziej jestem zla na siebie ze nie zdazylam z nim pierwsza z nim skonczyc tylkoo on ze mna niewiem czy ja jestem jakas ferlna czy moze przyciagam nie odpowiednich facetow ale ja chyba nigdy nie znjde "tego jedynego"

Gość spotkalo mnie to samo
tyle ze on byl po rozwodzie. poprostu wciaz pamieta o swojej eks kazda nastepna jest tylko zabawka...potrzebuje wiecej czasu zeby o niej zapomniec...sytuacja identyczna...jak moja to samo tlumaczenie i tekst: nie chce teraz z nikim byc mam dosc awantur itd.

Gość samaaaaaaaaa
mi tez powiedzial ze ma dosc awantur a naprawede ja sie staralam byc spokojna i moze tylko 2 razy sie na niego wkurzylam i powiedzialam co mysle caly czas mowil ze musi minac troche czasu no ale nie przesadzajmy ze 11miesiecy mu nie wystarczylo a kiedys jak popil to sie poplakal i powiedzial ze ja go zostawie dla mlodszego i on zostanie sam i nie bedzie mial nikogo bo jest stary bleble a ja i tak chcialam z nim byc ale po tym co zrobil to nigdy wiecej mnie chce z nim byc

ojj nie wystarczy moja droga...ten byl 2lata po rowodzie i dalej nic...goscie porzebuja na to wiecej czasu jesli czuli tak silnie milosc o swojej ex nie ma reguly ale z tego co sie spotkalam potrzebuja o wiele wiele wiecej czasu! Po za tym glowa do gory moze sie ulozy:) obawiam sie jednak ze on bedzie przez dluzszy czas topil smutki w alkoholu i zabawianiu sie -zreszta sama bylas swiadkiem:(

ojj nie wystarczy moja droga...ten byl 2lata po rowodzie i dalej nic...goscie porzebuja na to wiecej czasu jesli czuli tak silnie milosc o swojej ex nie ma reguly ale z tego co sie spotkalam potrzebuja o wiele wiele wiecej czasu! Po za tym glowa do gory moze sie ulozy:) obawiam sie jednak ze on bedzie przez dluzszy czas topil smutki w alkoholu i zabawianiu sie -zreszta sama bylas swiadkiem:(

Gość samaaaaaaaaa
ale najbardziej boli to ze jak byl ze mna to pewnie przez caly czas myslal o tamtej trudno niech sobie uklada zycie i zapomina o ex ale beze mnie

Gość samaaaaaaaaa
ale po tej calej aferze co mnie porzucil to nie odzywal sie do mnie przez 3tyg bo byl obrazony najgorsze jest to ze prawdopodobnie bede pracowac wtej samej firmie co on