Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wspomnienia oniryczne

Kto z Was może szczerze powiedzieć, ze ma pasję, zainteresowania, które rozwija?

Polecane posty

Gość polipsynoza
mam pasje i rozwijam swoją głupotę

Gość
kiedyś miałam pasję, która doprowadziła mnie do choroby :p dzisiaj mam malutkie pasyjki, którym się poświęcam, gdy mam czas: - muzyka - słuchanie, granie i śpiewanie, - książki - tę ostatnio trochę zaniedbałam - ogród - w moim ogrodzie jest już ponad sto różnych gatunków roślin, uwielbiam go fotografować

moją pasja jest język portugalski i sama się go uczę, a oprócz tego zaliczam kolejne góry, które tez uwielbiam :P

Gość ja mam pasję i ją rozwijam
Kocham pisać. Napisałam jedną powieść, jakieś opowiadania, felietony. Teraz zaczynam pisać drugą powieść. Poza tym mam dużo pobocznych zainteresowań, którym nie pozwalam wygasnąć i które staram się pielęgnować.

Gość mam tez
muzyka - słucham , pisze recenzje płyt i relacje z koncertów języki obce - uczęszczam na kursy z własnej woli a nie przymusu

Ni chciałbym nikogo urazić tym , co teraz napiszę, ale z tego ,co piszecie są tu ludzie dosć interesujący i na jakimś poziomie, dlaczego zatem jak czytam topiki, to mam wrazenie, ze siedzę na forum z debilami?

Gość dziura w twojej kieszeni
tak. mogę nawet wymienić niektóre, to m.in. pisanie opowiadań, przegrywanie życia, ciułanie na okulary od Prady i marzenia.

Gość
a wskażesz na konkretne nicki czy masz takie ogólne wrażenie? :classic_cool:

Gość fred come to bed
mpja pasja jest gra World of Warcraft...teraz rozwijam postac do 70 lvl co mi zajmie jakies 2 miesiace bez wychodzenia z domu na imprezy itd...wiec super pasja :)

Gość for good luck
proste wyjaśnienie Ci co mają pasję to ją rozwijają, piszą na forum fajne rzeczy, ale nie mają czasu (bo rozwijają pasję) udzielać się tak często, żeby swoimi mądrymi wypowiedziami przyćmić falę wszechobecnego debilizmu. Inaczej: zamiast walczyć z wiatrakami kretyństwa wolą poświęcać czas na coś bardziej rozwojowego. I nie jesteś pierwszą osobą, która chce zrozumieć dlaczego na tym forum w większości udzielają się pomarańczowe nicki oraz "Ci, co głupoty nieziemskie wypisują". :)

Gość for good luck
🖐️

Ja z mojego glownego zainteresowania robie doktorat :) A jesli chodzi o ludzi na kafeterii, to rok temu weszlam tu pierwszy raz i bylam przekonana, ze sa tu dorosle osoby. Z czasem zorientowalam sie, ze jest tu tez mnostwo mlodziutkich dziewczyn (wiek szkolny) i elementow, ktore nigdy nie wydorosleja ;)