Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Samotny 60
OK ! do jutra👄

Gość Starsza 65
Ale tu było dziś milo:) Prostakobieto, Andrzejku, Wyciszona dobranoc... Czytając was przypominałam sobie młode lata... Az coś mnie ścisnęło pod sercem...

Witam WBW! Spicie jeszcze ? Wstawajcie kawkę zaparzam i bolkami drożdżowymi częstuję:-D

Ja już trąbię pól godziny , a wy spicie s********y...:-D Pobudka wstać krowie siana dać:-D MIŁEGO DNIA WBW

Gość Samotny60
Pozdrawiam ! Oj Saro , Saro , jakaś ty Wesoła... Właśnie doje mleko:-D

Gość Samotny60
:-DDziadek parkuje starego rzęchowatego maluszka pod sejmem. Wyskakuje ochroniarz: -Panie, zjeżdżaj pan stąd! To jest sejm, tu się kręcą posłowie i senatorowie! Dziadek na to: -Ja się nie boję, mam alarm.

Gość Samotny60
Milo mi...:) Życzenia z całego serca Tak wiele było między nami już A jeszcze tyle ma się zdarzyć Jest jedna droga, którą warto pójść Spojrzenia twoje - drogowskazy Z całego serca życzę ci Spełnienia marze najskrytszych Jest tyle piękna w słowie mym Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy Z całego serca życzę ci Uśmiechów słońca na twarzy I jak najwięcej jasnych chwil W rozmowach wszystkich naszych Nie pytaj dokąd nas prowadzi czas Nie próbuj drogi naszej nazwać Żyjemy chwilą, która dla nas trwa Tak zapisane było w gwiazdach Z całego serca życzę ci Spełnienia marzeń najskrytszych Jest tyle piękna w słowie mym Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy Z całego serca życzę ci Uśmiechów słońca na twarzy I jak najwięcej jasnych chwil W rozmowach wszystkich naszych

Gość Samotny60
Mnie tez ty się śniłaś... I nawet ciebie widziałem i całowałem:)

Gość Samotny60
Wiesz, słucham radia lecą MATYSIAKI.. pieką tam właśnie rogaliki...

Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą: - Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera. - No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć. - Ale czym?! - Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem...

Witam👄 Ja tez pije kawę i Matysiaków słucham... Samotny czy wydoiłeś już krowę? Poproszę o mleczko....

Gość Samotny60
Wybałuszona, Mleko stoi w tym dużym wiaderku:-D Mari , dobry żart... Moze , ja taka terapie zastosuje.Ha h aha 1

Gość Samotny60
Mari. wieczorem opisze twój wygląd z mojego snu!!!:) Zaraz po Matysiakach jadę do Polskiego kościoła...

Kancelaria » Zabiorę Cię Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi Dość mam już pustych dni i świąt których nie było Między nami jest coś, nie zaprzeczaj mi Tyle mogę Ci dać, solą życia jest miłość Boisz się wielkich słów, to nie wstyd Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi Czekam na jeden gest, wiara jest moją siłą Jestem pewien, że wciąż potrzebujesz mnie Dzień przemija za dniem, znów nam siebie ubyło Życie zbyt krótko trwa więc zdecyduj się Dość mam już pustych dni i świąt których nie było Między nami jest coś, nie zaprzeczaj mi Tyle mogę Ci dać, solą życia jest miłość Boisz się wielkich słów, to nie wstyd Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi

Gość Samotny60
ha ha ha !:-D Wybałuszona, czyżbyś była zakochana...?

Gość Jasiek64
A to dla tych co jeszcze śpią... Slonce z lekka sie juz budzi, grzeje i weseli ludzi. Ja juz wstalem, Ty tez wstawaj, usmiech swoj swiatu rozdawaj!

A co to dziś za święto , ze nasze chłopaki tak do nas lecą..:-D Pewnie do tej krowy tak ciągną..:P