Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Starsza 65
Dobry wieczór! Pojadłam cukiereczków... A co tam wirtualnie wszystko można... zresztą ja już w takim wieku , ze na figurę się już tak nie zważa...:-D Jeszcze mi do 100 kg dużo brak ha ha !

Gość Starsza 65
"W marcu" - Domeradzki W. Kroplami deszczu lipa płacze nad drogą pełną kałuż błota. Z chmur leci drobny, mokry maczek. Pod rękę z wiatrem chodzi słota. Nad rzeką wierzby chylą głowy wsłuchane w poszum mętnej wody. Dumają o czymś w dzień marcowy, okryte płaszczem niepogody.

Gość Starsza 65
Cmok w czółko, cmok w nosek, cmok w... śpij dobrze jak ja, dobranoc buźka👄

Witam , witam i o zdrowie pytam?:-D Bo mnie głowa mało nie pęknie... Myślę , ze to od żołądka , coś mi zaległo , zjadłam pieczonego kurczaka z biedronki... ładnie pachniał , ale ta moja łapczywość, pewnie jadłam za szybko i dobrze nie pogryzłam... :(

Teraz już troszkę mi lepiej , wypiłam ze 2 litry dziurawca:) Brałam tez APAP ... Juz dochodzi 23 położę się do łóżeczka ...

Gość Nowa50
O biedna ty istotko! Dobranoc

Gość Nowa50
Spij Dobrze 👄

Gość Nowa50
Wam również WBW życzę spokojnej nocy 👄

Ja wpadłam tylko powiedzieć dobranoc👄 Wiosna i Słonko Ludwik Wiszniewski Siedzi wiosenka w swojej chatce przy ciasteczkach i herbatce. Promień słońca to zobaczył: - Wiosno, wiosno, czas do pracy! Powiedz wszystkim dzieciom w szkole, że czas posiać już fasolę, groszek, marchew i sałatę, żeby było co jeść latem, Powiedz starszym, że czas wielki sadzić w polu kartofelki. Powiedz żabkom dużym, małym, że bociany przyleciały. Przebudź muszki, przebudź trzmiele, niechaj łączą się w kapele! I słowiki w gąszcze sprowadź - już powinny koncertować! Pada rozkaz za rozkazem... Idzie wiosna z słonkiem w parze. Pola, łąki pełne woni, a nad nimi ptaszek dzwoni!

Gość Samotny 60
Dziewczyny czuje się lepiej :-D DOBRANOC

Gość Samotny 60
Dobrze , ze mam melodie do spania:-D Krzysztof Kamil Baczyński - "Erotyk" W potoku włosów twoich, w rzece ust, kniei jak wieczór - ciemnej wołanie nadaremne, daremny plusk. Jeszcze w mroku owinę, tak jeszcze różą nocy i minie świat gałązką, strzępem albo gestem, potem niemo się stoczy, smugą przejdzie przez oczy i powiem: nie będąc -jestem. Jeszcze tak w ciebie płynąc, niosąc cię tak odbitą w źrenicach lub u powiek zawisłą jak łzę, usłyszę w tobie morze delfinem srebrnie ryte, w muszli twojego ciała szumiące snem; Albo w gaju, gdzie jesteś brzozą, białym powietrzem i mlekiem dnia, barbarzyńcą ogromnym, tysiąc wieków dźwigając trysnę szumem bugaju w gałęziach twoich - ptak.

Gość XL
Zycze zdrowia wszystkim chorowitym👄 WBW DOBRANOC👄

Gość ////////
GODZINA DUCHÓW... HAHAHA !

Gość ////////
PARĘ MINUT PO 12 TEJ wszystkie duchy poszli spaś tylko 1 organista wyjął papier poszedł srać ha ha ha h aha ah ah a!

Gość OL
CZESC! Witam👄

Gość OL
Pogoda paskudna wietrzno i pochmurno:(

Gość OL
lena_sorrie@yahoo.de

CZEŚĆ! WITAM ! U mnie biad już się gotuje... Ja wymyłam 2 duże okna , robie już porządki wiosenno świąteczne... dziś jeszcze zaplanowałam po obiedzie wymyć okno w łazience, poprasować męskie koszule i na dziś to wszystko... Nie będę się przemęczać...:-D

Gość Nowa50
A teraz bierz się babo do roboty :-D Do wieczorka❤️