Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Dorota50
Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia kolorowego w jaja bogatego i ogóle wszystkiego kurcze najlepszego:) Zyczy DOROTA:)

Gość Karolina 49
cześć Dorotko...

Gość Karolina 49
Ja czytam ten topik i mi sie tu bardzo podoba...

Gość Dorota50
Witaj ! Ja ci sie podoba to wpadaj do nas , zapraszam:..

Gość Dorota50
chociaż i ja tu ostatnio rzadko bywam:.. Czasu brak..

Gość Karolina 49
Dziekuje!

Gość Dorota50
Karolinko, życzę wesołych świat i dobranoc jeszcze muszę się wykapać...

Gość Karolina 49
Dobranoc Dorotko ja Ci tez życzę zdrowych i wesołych Swiat...

Gość Karolina 49
A wam mile Panie tez życzę miłych świąt wielkanocnych i wpadnę rano podzielić się z wami jajkiem wielkanocnym... Dobranoc miłych snów i spokojnej nocy...

Waterlily🖐️ milo , ze o oazie pamiętasz... Dorotko ja twoje piękne wpisy tez pamiętam.... Karolinko Witaj ....I wpadaj jak nas lubisz:) , ale zimno dziewuszki idę zaraz do loża bo rano do kościołka...

Myśliwy poszedł na polowanie i zobaczył zająca. Podszedł na 50 metrów, przymierzył, strzelił. Dym się rozwiał, zając dalej siedzi. Podszedł na 20 metrów - to samo. Zdenerwował się, przyłożył zającowi lufę do głowy, strzelił... Dym się rozwiał, zając wstaje, otrzepuje się i mówi: - Porąbało Cię??!!

Idzie zajączek przez las, patrzy leży pół litra. "O! Jak fajnie - pół litra!" pomyślał, zabrał i poszedł dalej. Przechodząca obok lisica zauważyła go i myśli : "O! Jak fajnie - pół litra i zagrycha!" I poszła w ślad za zajączkiem. Zauważył ich wilk : "O! Jak fajnie - pół litra, zagrycha i ruda dziwka!" I poszedł za nimi. Na to wszystko wlazł niedźwiedź. "O! Jak fajnie - pół litra, zagrycha, ruda dziwka i jeszcze jest komu po mordzie przylać! Dobranoc życzę bogatego zajączka.-D

Wybauszona! hi hi hi ! ciekawość mnie zżerała i jeszcze zapaliłam kompa... A tu tyle duszyczek było:) Witam dawno nie słyszane koleżanki i wszystkie nowe dziewczyny również👄

u mnie jucz rodzina cala się wykąpała tylko mama na końcu została:-D i jeszcze ręczniki mokre przeprałam . Jak te moje chłopaczyska się myją to sterty ręczników powyciągają...

Gość Karolina 49
Drogie panie ! Rodzina moja w TV nosy powtykala to ja troszkę teraz na luzie... Dziele się z wami jajkiem wirtualnym i życzę: ...WESOŁEGO ALLELUJA! SMACZNEGO JAJECZKA.. POGODNEGO ISLONECZNEGO DNIA...

Gość sloneczko...
Z okazji Tych radosnych świat życzę wszystkim ludziom na całym świecie samych pogodnych i radosnych Świątecznych dni... 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość sloneczko...
Idzie zajączek przez las i śpiewa: - "Pomylone misie, pomylone misie". W tym momencie zza drzew wychodzi niedżwiedź, a zajączek zaczyna śpiewać: - "Pomyliło mi się, pomyliło mi się".

Gość sloneczko...
Na polanie w lesie pasą się krowy. Nagle zza drzewa wychodzi zajączek i mówi: - Witam szanowne króweczki! Czy jest może między paniami jakiś cwaniaczek? - Nieee - odpowiedziały zdziwione krowy. - No to zrzuteczka po 5 złotych! Na drugi dzień sytuacja się powtarza. Zdenerwowane krowy wysłały delegację do lisa. - Ty lis, zajączek wyłudza od nas gotówkę, chodź i zagraj dla nas cwaniaczka. Lis się zgodził. Trzeciego dnia krowy znów pasą się na polanie. Przychodzi zajączek: - Witam szanowne panie. Czy jest pomiędzy paniami jakiś cwaniaczek? Lis wstaje i mówi: - Jestem, a co mały? W tym momencie zza drzew wychodzi niedźwiedź. - A nic, krówki jak zwykle po "piątalu", a cwaniaczek 15!

Gość sloneczko...
Wpada zajaczek do lisiej nory i pyta: - Jest ojciec? - nie ma... - Jest matka? - nie ma... - A chcecie w te rude ryje?! **** Milego dnia czekam na gości...

Gość Kawiarnkowa kolezanka
Pozdrawiam WBW! Komputer mi wysiadł... Jestem w gościnie u brata i od niego do Was pisze i pozdrawiam Was gorąco...

Gość Kawiarnkowa kolezanka
Z okazji zbliżających się świąt wszystkim kolegom i koleżankom życzę wszystkiego najlepszego. Spokojnych i szczęśliwych świąt. MILEGO dnia👄

Gość Starsza 65
Witam Świątecznie WBW!!! I pierwszy dzień świąt prawie na boku... Pogoda zimowa, nie chce się na spacer iść a przydało by się po tym świątecznym sutym jedzonku...Hahaha!