Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Witam , witam!!!!! moi drodzy właśnie wybieram się na białą sale... dzień upłynął mi wspaniale , czuje się zdrowa i szczęśliwa , tylko troszkę zamykają mi się oczka...hi hi hi !

Ola tez jutro będzie jadła kiełbaski z grilla:) Oj powodzi się wam dziewczyny...:) ................ale wszystkich was kocham i życzę ...... Wszystkiego co się szczęściem zwie👄 Dobranoc.... pchły na noc ....hi hi hi !

Gość Kaska..
To może ja dziś pogaszę światła!?...

Gość Kaska..
To dobranoc!!!

Gość Starsza 65
O jak pięknie , porządek musi być.... Światełka pogaszone, o nawet posprzątane... Milo !!! :-D Jutro poczytam Dobranoc! 👄🌼 ❤️:classic_cool: 👄🌼 ❤️:classic_cool: 👄🌼 ❤️:classic_cool: 👄🌼 ❤️:classic_cool:

Gość Klara..
Hallo! Czy Wszystkie Oazowicze i oazowiczki już w ogrodach?

Gość Klara..
Ja jeszcze w pieleszach domowych....I przyznam , ze za grillem nie przepadam...,Moze starej daty jestem?

Gość Klara..
Ale nie znaczy to , ze czego ja nie jadam:) wy nie musicie lubiec... Wiec wiec wszystkim bez wyjątku , życzę miłego i słonecznego dnia i smacznego jedzonka z grilla:)

Gość OL
część Klara... Witam WBW! Ja właśnie szykuje się do wyjścia ... Tylko czekam na syna wyskoczył do sklepu po masłu czosnkowe do tostów:)

Gość Lamaa
Witam ! Ciepło na dworku, ładna pogoda, przyszedł czas na grillowanie! Mniam :) kocham grillowanie :D ale, ze za kiełbaskami nie przepadam,wole karkoweczke albo chudy schabik . Ja zawsze wszystko polewane piwem... wtedy to takie aromatyczne i kruchutkie...

Gość Lamaa
ja dopiero po 15.00 jadę na ogródek ,robiłam pranie , posprzątałam , a moi już tam wszystko przygotowują ...będziemy mieli gości:)

Gość OL
Lamma! miłego dnia życzę !!!!!

Gość Lamaa
Dziękuje i nawzajem.:)

Gość Lamaa
Pozdrawiam i życzę WBW miłego dnia👄

Gość Ol
Od rana mam dobry humor Od rana mam dobry humor Do przechodniów na ulicy śmieję się I choćby deszcz z nieba lunął To radości nie przesłoni żaden cień Od rana mam dobry humor Z równowagi nic dziś nie wyprowadzi mnie Nie martwi mnie byle głupstwo Wszystko mówi mi, że to będzie dobry dzień Pewna jestem że Nie najgorszy idzie dzień Nie najgorszy idzie dzień pełen nadziei Pewna jestem że To przeczucie spełni się Dobry sen zawodzi rzadko mnie Od rana mam dobry humor Sympatycznych nieznajomych mijam w drzwiach Chcę cieszyć się tak jak umiem Tym, dniem, który mógłby cały tydzień trwać Pewna jestem że ... E-jo, e-jo... Pewna jestem że... Od rana mam dobry humor...(tak jak w pierwszej zwrotce) E-jo, e-jo... ŚPIEWA M. JEŻOWSKA.

Dziewczynki ! Pozdrawiam i życzę udanych spotkań i smacznych jedzonek... Tylko z umiarem proszę:-D Bo ja kiedyś przedobrzyłam i żołądek bolał mnie trzy dni.... Piosenkę Majki Jeżowskiej często nucę i nieraz na przekór losowi... I powiem , ze często poprawiał mi się humorek...

Tylko u mnie pogoda coś robi się taka nie wyraźna , co by nam deszcz nie przeszkodził !?..

Gość Kaska..
Grillowanie na świeżym powietrzu z grupa znajomych... Super sprawa !!! tylko ja jestem dziś sama...:( i jest mi smutno....

Gość Kaska..
Pamiętam ostatniego Grilla !!! to był wieczór, wiał chłodny wiaterek, znajomi, dobra zabawa, jakieś mocniejsze trunki i oczywiście gitara i śpiew na cale gardło... Moze w długi weekend coś zorganizuje , bo wtedy będę maila kasę:)

Gość /////////////
Kaska❤️

Gość /////////////
Przyniosłam kiełbaski i piwko:) zrób sobie w oazie ognisko i na kijku ja sobie ugriiluj...

Gość Kaska..
Ok! jakaś ty kochana i uczuciowa ////////...Dziękuję za dobre serce... Pod wieczór rozpalę ognisko:)