Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

jak się ubrać na początek r akademickiego?

Polecane posty

myslicie ze to musi byc czarna spodnica i biala bluzka (takie to staromodne i jakies takie... malo dojrzale), chce ubrac biala bluzke i czerwona spodnice tube, dot ego buty na wysokim obczasie czolenka, moze tak byc?

Gość do zależy od nóg
ojej studia to nie liceum nikt Cię nie zmusi do tego jak masz się ubrać zależy od Ciebie jak Ty zamierzasz się ubrać, czy jest to dla Ciebie ważne czy tez nie. Nikt Cię za strój nie wyrzuci. Możesz iść w trampkach. Najwyżej będą się na Ciebie dziwnie patrzeć

Gość do zależy od nóg
u mnie wszyscy byli na galowo

Gość
może za batmana? on zawsze jest na czasie

Gość basnie
tam w ogole nikt nie chodzi a jesli chodzi o rozdanie indeksow to elegancko i tyle nie musi byc zachowawczo

Gość a u mnie
u mnie wszyscy mężczyźni w garniturach a kobiety w ciemnych garsonkach / żakietach i jasnych bluzkach. Jeśli będziesz chodzić na poważną państwową uczelnię to odradzam czerwoną spódnicę. Racja - "to nie liceum" - więc szokowanie i chęć wybicia się z tłumu prze swój nietypowy strój już nie przystoi

Gość ja sie zapytam tez
a np. czarna koszulowa bluzka z białym kołnierzykiem i białymi mankietami, i do tego czarna spódnica taka leciutko połyskująca - może tak być, czy będę zwyglądać za mało "standardowo"? Poprzosze o odpowiedź. :)

Gość ja sie zapytam tez
pomóżcie proszę. :(