Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

BŁAGAM PORADZCIE COS BO CHYBA Z BOLU OSZALEJE

Polecane posty

na bank mam przeziebiony pechezr,wczoraj siadalam na zimne i wogole szalalam na dworze.dzis obudzilam sie i myslalam ze mi pecherz peknie.i teraz ciagle chce mi sie siku a leci kropelka.okropnie piecze,kluje i boli.brzuch mi urosl strasznie a w dodatku cos mnie przeraza.okres powinnam tak dostac za tydzien ,ale wczoraj sie krwawienie male pojawilo wiec myslalam ze to to.w nocy nie lecialo nic a teraz znow cos jest nie tak,bo w tolecie jak bylam to krew na papierze byla,takie jakby male skrzepy sie robily ale nie w moczu tylko z pochwy....powiedzcie co mam robic bo doslownie nie wiem :(

Gość furaginum ale chyba na recept

sama nie wiem czy ja powinnam isc do ginekologa czy do rodzinnego lekarza.....a co zrobic teraz zeby choc troche lepiej sie poczuc,dzis niedziela wiec ostateczne wyjscie to izba przyjec ale wolalabym zeby do tego nie doszlo....

no poradzcie do jakiego lekarza powinnam pojsc?a czy do ginek. mozna isc nawet gdy ma sie krwawienie?bo nie wiem skad ono sie wzielo :(

idz jutro do lekarza rodzinnego...nie lekceważ tego...bo jak masz bardzo silne zapalenie pęcherza to pewnie antybiotyk będziesz musiała jeść bo furagin nie pomoże...

Gość rudababa
Idz do lekarza rodzinnego jutro; a dziś kup sobie w aptece tabletki urosept i herbatę urosan- bardzo dobrze oczyszczają drogi moczowe z bakterii, działaja moczopędnie.Jako pierwsa pomoc, ale jutro koniecznie lekarz! Do gin. tez mozesz isc ale pozniej. Przeziębiłas pęcherz, to niestety boli :( Pozdrawiam, zdrowia życzę.

kup sobie urinal albo urosept, dużo pij a po kilku tabletkach powinno przejść. Trzeba dużo sikać żeby wypłukiwać bakterie. Jak nie pomoze możesz iśc do ogolnego i przepiszę furaginę.

Gość agaww
też tak kiedyś miałam i tez radzę iść do rodzinnego niech przepisze antybiotyk Mi pomogła dosłownie pierwsza tabbletka a po drugiej było jak ręką odjąć ale trzeba wziąć wszystkie Cipronex to sie nazywało jak nie przekręciłam nazwy