Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łezka w oku

Czy moge byc w ciazy? pomozcie mi bo oszaleje, odstawilam niedawno tabletki ant

Polecane posty

od dwoch miesiecy przestalam brac tabletki, bralam je dwa lata i musialam zrobic przerwe, miesiac temu kochalam sie bez zabezpieczenia i bylo to trzy dni po skonczeniu miesiaczki, czy mozliwe ze zaszlam wtedy w ciaze? spoznia mi sie okres od kliku dni, nie wiem juz sama chyba zglupieje, jak sie okaze ze to ciaza, macie jakies sposoby na wywyolanie , przyspieszenia okresu, ? probowalam goracej kapieli , ale nic to nie dalo? i czy mozliwe jest zajscie w ciaze od razu po odstawieniu tabletek? ja gdzies kiedys slyszalam ze dopiero w 3 miesiace po odstawieniu mozn zajsc w ciaze, ale nie wiem czy to nie mit

od razu po odstawieniu tebletek mozesz zajsc w ciaze - to zalezy od organizmu. oczywiscie mozesz byc w ciazy - kup sobie test - on C lepiej odpowie niz osoby z kafe, a najlepiej to idz do lekarza

Gość przygoda_
bardzo możliwe jest zajście po tabletkach, może nawet być więcej niż jedno jajeczko jakby "z odstawienia". I owulacja mogła byc w czasie kiedy się kochałaś, ja mam zaraz po okresie, tak mi kiedyś lekarz powiedział bo akurat byłam na wizycie. Może nie zaszłaś tym razem, ale czemu sie nie zabezpieczyliście??

nie straszcie mnie nawet, nie wiem czemu tak wyszlo, to byla chwila i juz, boje sie kupic tego testu i go zrobic, jak wyjdzioe ze jestem w ciazy to sie zabije

Gość a ja tak powiem
najłatwiej zajsc, bo cykl jest rozregulowany, natomiast innym trudno bo tabsy dzialaja jeszcze troche - roznie to bywa. Ja jak odstawilam tabsy, to przez rok walczylma zeby mi sie okres uregulowal. spoznial mi nawet 3tyg.

nie wiem sama czemu sie nie zxabezpieczylam, to byl moment , chwila zapomnienia i juz, czasu teraz nie cofne, to bylo w 3 dni po miesiaczce wiec myslalamn ze nie mam dni plodnych wtedy, wiem jestem glupia

to moze u mnie to powinna byc druga miesiaczka po odstwaieniu tabletek, pierwsza po odstawieniu dostalam chyba po 33 dniach, a teraz mija 37 dzien i jej nie ma

Gość ja mam blond a mialam braz
zna ktos sposob na wywolanie miesiaczki? procz goracej kapieli?