Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem

czy mogłam zajśc w ciąże????

Polecane posty

Gość juz nie wiem

Gość juz nie wiem
kochałam się z narzeczonym mając dni płodne bez zabezpieczenia ale on nie skończył we mnie zawsze wyciąga kilka sekund przed wytryskiem. ale już 3 dzień spójnia mi się okres. powoli już wariuję . sama już nie wiem bo miałam grypę ,brałam leki na dodatek żyję aw ciągłym stresie i zmieniłam miejsce zamieszkania może dlatego mi się spóznia ???? mam taką nadzieję .to dopiero 3 dni. czy jeżeli on nie skończył we mnie to mimo to mogło dojść do zapłodnienia???

Gość juz ni...
kochałam się z narzeczonym mając dni płodne bez zabezpieczenia ale on nie skończył we mnie zawsze wyciąga kilka sekund przed wytryskiem. ale już 3 dzień spójnia mi się okres. powoli już wariuję . sama już nie wiem bo miałam grypę ,brałam leki na dodatek żyję aw ciągłym stresie i zmieniłam miejsce zamieszkania może dlatego mi się spóznia ???? mam taką nadzieję .to dopiero 3 dni. czy jeżeli on nie skończył we mnie to mimo to mogło dojść do zapłodnienia???

Gość konstanz
Nie da sie jednoznacznie odpowiedziec. Trzy dni to mało. Czasem miesiączka spóżnia się bez powodu albo na skutek stresu,odchudzania się,zmiany klimatu itp. Poczekaj jeszcze dwa,trzy dni i jeśli nadal nic to kup w aptece test ciążowy. Wiedz,że stosunek przerywany nie zabezpiecza w 100 procentach i trzeba bardzo uważac. Może na przyszłośc spróbuj z żelem lub globulkami przeciwplemnikowymi. (np patentex oval czy jakoś tak) Nie są aż tak drogie.

Gość już nie wiem
dzięki tez uważam,że 3 dni to mało tym bardziej że przeszłam lekka grypę i wyjechałam więc to może być powód. strasznie bolą mnie piersi i brzuch mam tak zawsze przed okresem więc może jutro dostanę.

Gość konstanz
Życzę ci okresu:) Napisz jak go dostaniesz!