Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumkaaaa

ktory zwirek dla kota mozna wyrzucac do toalety?

Polecane posty

Gość forumkaaaa

nt?

ja wyrzucam do jednorazowki i potem do smieci bo chyba ubikacje mozesz zapchac. Bo pod wplywem wody Ci sie zbryli i zapchasz. Jesli zwirek mozna splukiwac w ubikacji jest to napisane na opakowaniu.

Gość forumkaaaa
wiem, ze zwyklego nie mozna ale sa takie, ktore mozna wyrzucac do toalety i pytam jakie? slyszalam o zwirku drewnianym, ktory jest przystosowany do wyrzucania w wc tylko zastanawiam sie czy on jest zbrylajacy?i czy pachnie?

Poczytaj na opakowaniu w zoologicznym, ja nazw niestety nie znam.

Gość kociarka1234567
nazywa sie OKO PLUS

do toalety można wrzucać tzw. żwirek ekologiczny(niezbrylający się pod wpływem wilgoci), czyli brykiety z drewna, to jest zaznaczone na opakowaniu kazdy inny, \"normalny\" żwirek ma w sobie cement (to on się zbryla pod wpływem wilgoci) i nie można wrzucać go do toalety - tylko łopatką do jednorazówki, na supełek i do smietnika

Gość joka76
ja kupuję w Tesco niezbrylający w niebieskim opakowaniu jest taki sam jak Pussy z zoologicznego a o połowę tańszy , wrzucam go do ubikacji i jest ok

Gość aswe
Ewa33, ten cement w zwirku to nominuje do tytulu Kafeteryjnej Bzdury Dnia :) Dziekuje za podniesienie poziomu mej dzisiejszej radosci :)

no dobra, nie z cementu, tylko z gliny tak czy inaczej, nie mozna go wrzucać do toalety