Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokroteczka25

Dowiedzialam sie ze moj chlopak byl w burdelu

Polecane posty

Gość stokroteczka25

przekreslil ponad 5 lat w zwiazku..... o tym, ze byl w burdelu dowiedzialam sie po dwoch latach..... jak on mogl mi cos takiego zrobic a jeszcze w dodatku patzryc mi w oczy i usawac ze wszystko jest w porzadku..... zastanawiam sie dlaczego to zrobil??? Czuje sie jak..... juz sama nie wiem ... jak totalne zero....

Gość nananananana
był w burdelu, tzn pracował czy jak?:D, a to było podczas waszego zwiazku czy wczesniej ? :P

Gość bili878787
wybaczysz mu? czy nie ? moze to była chwila słabości ?

Gość stokroteczka25
byl pouzywac...... i to w czasie naszego zwiazku bylismy ze soba juz 3 lata kiedy zabawial sie z dziwakami a przez nastepne 2 lata zajebiscie to ukrywal......po chuj faceci jezdza do burdelu jezeli sa w zwiazku

Gość bo panny im
w łóżku nie odpowiadają

Gość niejedna dziewczyna
nie wie o tym, że ich luby bywa w burdelu... Pamiętajcie o tym dziewuszki! :P

Gość bili878787
niektórych to rajcuje wiesz z dziwka mogą zrobić wszystko sponiewierać ja porostu zaszalec .. kochasz go nadal ?

Gość stokroteczka25
bili87 a Ty bys wybaczyl swojej dziewczynie gdyby sie kurwila..... Ty moze tak ale ja napewno nie mam zamiaru tolerowac takiego zachowania a tym bardziej do niego wracac. Jezeli masz takie nastawienie do zycia to zycze powodzenia

Gość bili878787
pytam sie tylko czy go kochasz? miłość chyba tak łatwo nie przechodzi po 5 latach ?

Gość stokroteczka25
zdaje sobie sprawe z tego, ze z dziwka mozna zrobic wszystko ale nie jest do pomyslenia to, ze bedac z druga osoba planujac przyszlosc jezdzi sie do burdelu raniac w ten sposob druga osobe.... mogl mnie zostawic i uprawiac sobie orgie z panienka w czerwonym pokoiku

Gość bili878787
a on chociaz tego załuje ? wie co zle zrobił skruche wykazał ?? pytałąs czemu to robił ?

Gość stokroteczka25
bili87 milosc miloscia ja kochajac przez 5 lat nic nie zrobilam, nawet nie interesowalam sie innymi facetami wiec to chyba swiadczy o milosci a nie staz zwiazku..... w tej chwili nienawidze za to co mi zrobil

Gość stokroteczka25
a co nas..... wszystko wygladalo dobrze a nawet gdyby byla jakis kryzys to nie ucieka sie do spania z dziwka ani zadna inna dziewczyna tylko rozwiazuje sie problemy, rozmawia o nich.... dowiedzialam sie 2 dni przed rozstaniem od kolezanki powiedzial mi dopiero po takim czasie bo nie chciala sie wtracac potwierdzil to podczas rozstania

Gość stokroteczka25
sprzedawca slonca.... tak jak twierdzisz nie zadowalalam go wiec po chuj byl ze mna 5 lat??? Sentyment??

Gość stokroteczka25
bili87 podczas rozstania potwierdzil to ze byl w burdelu od tego czasu nie mamy kontaktu ..... na odchodne powiedzialam mu ze nawet przez ten czas nie potrafil mnie zadowolic i musialam udawac ze jest mi dobrze juz sie nic nie odezwal a ja poszlam do domu

Gość grisza max golonko
do burdelu chodzil w celu edukacyjnym, by pokazac ci nowe pozycje, a ty zaraz wielkie halo z tego robisz

Gość stokroteczko
................ nie musiałaś udawać !:(

Gość o ja-obciąc jaja
to cos słabo był pilnowany,alno mało wiedziałaś jak Twój facet czas spedzał. Dla mnie to by oznaczało już koniec zwiazku-tylko szkoda,że po takim czasie. No ale może lepiej ,że sie dowiedziałaś jak jeszcze nie byliscie małżenstwem:)

Gość Brondynka
I jeszcze zależy, czy był tam raz np. z ciekawości, z głupoty, namówili go koledzy... u faceta to naprawde niewiele znaczy... Co innego jak częściej tam bywał...

Gość stokroteczka25
sprzedawca slonca.....wlasnie ze nic takiego nie mialo miejsca po tym fakcie zachowywal sie jakby nigdy nic sie nie stalo, jakby u niego to bylo na porzadku dziennym.....

Gość bili878787
przeczytałas historie z linka co Ci wkleiłem ?

tzn, ze powiedzial Ci to gdy sie rozstaliscie? ale parka - ten jej sypnął, że był w burdelu (pewnie na złość) a ona, ze orgazmy udawała - dobrana z Was parka