Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnnosszee

pomozcie faktura i vat nie wiem jak obliczyc prosze o pomoc

Polecane posty

Gość podnnosszee

jak z 1000zl wyliczyc podatek vat?? 7%?? to sie przez cos dzielilo lub mnozylo no aj juz nie pamietam a musze sie znowu tego uczyc dziekuje

Gość podnnosszee
no wlasnie nie ja mam na fakturze 130, 84 zl ;/ i nie wiem skad sie mi to wzielo a faktura jest na bank dobrze :(

Gość podnnosszee
zobacz doba hotelowa wynosi 100 zl a cena jednostkowa bez podatku vat 934,60 skad to sie wzielo wiem ze to jest dobrze mialam to na egz no i faktura byla ok tylko ze to bylo 2 lata temu :(

Gość podnnosszee
tzn 1000 zl help

Gość hhhmmmm ...
z Twoich danych wychodzi 65,40,a nie 130,84 :o wielbiciel dobrze policzył ... jak miałaś to na egzaminie to powinnaś wiedzieć jak to obliczyć bo TAKICH rzeczy się nie zapomina :P

Gość podnnosszee
o bozeee a ja zapomnialam przeszkadza wam to grzecznie pytam skad sie to wzielo to nikt nie raczy odp

Gość gruuba bertta
ale dalny

Gość gruuba bertta
ale dalny

Gość ile ty masz lat i jaką szkołe
no ale jak można zapomnieć? :o to są podstawowe rzeczy w zasadzie :o w sumie wystarczy wiedzieć co to jest procent i sprawa załatwiona :P nic juz nie trzeba pamiętac co się przez co dzieli czy mnoży :P i jeszcze sobie pomarudzę :P a tak już całkiem na marginesie: kalkulatora czy też excella w domu nie ma? (jak jest komp to przynajmniej jedno musi być) :o żeby ktoś dorosły nie umiał z tego skorzystać to juz mi się w głowie nie mieści :o

Gość ile ty masz lat i jaką szkołe
no ale jak można zapomnieć? :o to są podstawowe rzeczy w zasadzie :o w sumie wystarczy wiedzieć co to jest procent i sprawa załatwiona :P nic juz nie trzeba pamiętac co się przez co dzieli czy mnoży :P i jeszcze sobie pomarudzę :P a tak już całkiem na marginesie: kalkulatora czy też excella w domu nie ma? (jak jest komp to przynajmniej jedno musi być) :o żeby ktoś dorosły nie umiał z tego skorzystać to juz mi się w głowie nie mieści :o

Gość hhhmmmm ...
no wybacz ale ludzie podają Ci odp a Ty na nich wylatujesz z tekstem, że nie dobrze jest policzone bo zadanie jest OK etc :o ehh pomóc źle,a olać jeszcze gorzej :P