Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nweufhwLPOEWRI

spuchła mi warga sromowa mniejsza! heh o co chodzi

Polecane posty

Gość nweufhwLPOEWRI

na razie trochę mnie rozbawiła ta sytuacja, ale pewnie powoli przestanie, jeśli ta dziwna opuchlizna nie zejdzie. wczoraj zauważyłam,że mnie coś pobolewa, patrze, a warga mniejsza tak spuchła, że aż wystaje za wargi mniejsze i sobie zwisa! ktoś też tak miał? zastanawia mnie, skąd to się wzięło. od seksu? przecież wcześniej mi się nie zdarzyło nic takiego od seksu. lol

Gość nweufhwLPOEWRI
up

Gość nweufhwLPOEWRI
nastraszyłaś mnie :O a dlaczego jej spuchła? była jakaś przyczyna?

Gość nweufhwLPOEWRI
do lekarza i tak miałam iść w piątek, więc wypytam, ale mam nadzieję, że to przejdzie. chociaż właśnie wyczytałam coś o zapaleniu gruczołu bartholina i wtedy to trezba usuwać operacyjnie... zaczynam się bać

Gość menda007
a nie swdzi cie albo cos tylko boli?

nieprzejmuj sie ja też tak miałam i po jednym dniu wszystko wróciło do normy!

Gość nweufhwLPOEWRI
menda007 nie swędzi, nawet nie boli, tylko oczywiście mam troszeczkę dziwne uczucie, jak siadam albo chodzę, no bo to tak wystaje i wisi, to trochę podrażnię...

Gość nweufhwLPOEWRI
up

Gość o cholera jasna nie wierze
zapalenie gruczolu Barholina boli jak cholera i robi sie czerwona gula z ropa w srodku - chyba bys to zauwazyla...

Gość nweufhwLPOEWRI
no to mi troche ulzylo

Gość nweufhwLPOEWRI
to troche mi ulzylo. ale opuchlizna dalej jest :(

Gość nweufhwLPOEWRI
opuchlizna troszke zeszła, za to pojawiło się dużo białej, serowatej wydzieliny! co się ze mną dzieje? :(

Gość nweufhwLPOEWRI
up

Gość nweufhwLPOEWRI
up

moze to grzybica? a to opuchniecie bylo jakims nietypowym objawem... wiem, ze powiem cos banalnego ale powiem - jak naszybciej do lekarza sio :-)

Gość a może ciąża

Gość nweufhwLPOEWRI
z mojej cipki zaczęły wychodzić mrówki! co to może być???

Gość nweufhwLPOEWRI
zjezdzaj podszywaczu, zadne mrowki :P

Gość nweufhwLPOEWRI
a ciaza to tez nie jest, nigdy nie slyszalam o takich jej objawach. poza tym jestem na tabletkach

Gość khfdkjf
nie no ewidentnie cos sie dzieje zreszta od podraznienia w czasie stosunku nie spuchlo by tak ze czulabys w czasie chodzenia badzmy poważni, to jest infekcja a opuchlizna jest objawem i sygnalem żeby udać sie po pomoc idz jutro z samego rana bedzie bardziej nabrzmiale ale przynajmniej lekarz niezignoruje

Gość nweufhwLPOEWRI
khfdkjf - jestem umowiona do lekarza na piatek. martwie sie tym zakazeniem, czy cokolwiek to jest. zastanawia mnie, skad to sie wzielo - moze stad, ze moj facet, lekko przeziebiony, robil mi minete? albo cos na palcach przeniosl. w kazdym razie przechlapane mamy dziewczeta, jak nam sie tam problem pojawi ;)

Gość tropical labia
drogie dziewczyny wasze problemy to mały pikuś w porownananiu z tym co wydarzylo sie mi, ostatnio po pobycie na basenie na tropical island (czego zreszta nie polecam ze wzgledu na karaluchy kolo jaccuzzi) wyszla mi warga sromowa przez mala dziure wyżartą przez karalucha w moich majtkach z adidasa i musiłam tak chodzic po berlinie przez caly dzien, warga zostala schowana przeze mnie po ciezakich próbach w ubikacji dopiero pod wieczor!!ból niewyobrazalny myslalalm ze oderwała sie na amen i wisiała w spodniach ale bol odczuwam do teraz mysle ze to zakazenie czy komus zdarzyl sie podobny problem i co tu robic jakie masci stosowac na usmierzenie bolu bo warga szczypie do teraz , pozdrawiam i nikomu nie zycze czegos podobnego juz spuchlizna jest lepszym złem!!

Gość gość
posmaruj troche balsamem to ci troche ten bol zaspokoj i na drugi dzien ci to minie tez tak mialam