Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyn bez przyszlosci

Blondyni zrobmy przysluge kobietom i nie pokazujmy sie im na oczy

Polecane posty

bo tylko przeszkadzamy im w oczekiwaniu na bruneta z ciemna karnacja, rudym radze sie powiesic bo psujecie ich poczucie smaku... Teraz wiem dlaczego jestem dla kobiet niewidoczny, to juz dam sobie i wam spokoj z szukaniem dziewczyny nara

Gość Poznaniakkk
juz dawno to zauwazylem i tez odpuscilem....szkoda zdrowia psychicznego na ich wymagania

człowieku ależ Ty massz glupie podejście... Albo trafialeś na same kobiety, z takimi poglądami... Owszem są kobiety lubiące brunetów i blondynów a i nieraz rudzielce ;) maja powodzenie... Osobiście nie mam konkretnego typu samczyka...wizulanie poprostu musi mi się podobac... Błysk w oczku, intrygujące spojrzenie, szczery uśmiech...itp.

Gość ale o co biega
ja znam jednego pięknego blondyna,miodzio:D

Skoro blondynka może się podobać to blondyn tym bardziej :) Ja się kiedyś zadużyłam w takim jednym :) przystojny, ładnie zbudowany, kulturalny, inteligentny, zadbany :) Miał krókie jasne gęste włosy, dobrze obcięte i niebieskie oczy. A... mój kuzyn jest potężnym blondynen i uważam, że jest bardzo przystojny. Z wyglądu jasny, a charakter ma bardzo zdecydowany... Więc nie przejmujcie się blondyni. :)

Gość .......... ...... ......
kazda potwora znajdzie swego amatora , nawet blondyn ma szanse

Gość ewentualnie mam dla was radę
przefarbujcie się na bruneta:D

aaa i przystojny też nie musi być... Zazwyczaj Ci super przystojniacy mają siano zamiast mózgu...zero charakteru, osobowości i te wyreżyserowane przez nich sytuacje !!!! jak ja tego nie cierpię wrrrr.... Czysty spontan i tyle :) :)

Gość pocieszacie go ... a myslicie
co innego ... wiekszosc kobiet na tym forum pisze, ze chciałoby miec bruneta ... juz milion topikow bylo na ten temat i zawsze krytykowano blondynow ... a o rudych juz nie wspomne - Ci to są z gory skresleni :( A tak w ogole to ja jestem szatynem i na tym forum dowiedzialem sie ze wiele dziewczyn uwaza, ze szatyn = pedal ...

co Ty pieprzysz:O moj facet ma kolor wlosow ciemny blond i jest dla mnie najpiekniejszy na swiecie! a nie jacys bruneci:)

Gość ale tu jest mowa o
"czystych blondynach" ...

Gość jakich czystych
?znaczy tzw. świński blond?:classic_cool:

Gość po 20tce
A Brad Pitt? największe ciacho świata -blondyn:) Robert Redford-jak był młody,itd... nie ważny jest kolor włosów)jeśli idzie o wygląd) lecz całokształt. a zresztą....gdyby tylko to się liczyło..... nie jesteśmy zwierzątkami(choć niektórym jest do nich bliżej niż innym :P ) jeśli ktoś kogos skreśla tylko za kolor włosów to chyba nie jest wart uwagi :) także weź się chłopczyku za odrabianie lekcji,napewno kiedyś znajdziesz dziewczyne

A ja lubię blondynów ... Hmmm... nawet takiego znam... w sumie to znam takich wielu ,ale ten jedne jest extra :)

takie uogolnianie jest smieszne, jedne wola tych inne tamtych, to tak samo jak dyskusja o blondynkach i brunetkach:) bez sensu

Gość kto wie kto wie
mnie się podobają Włosi, a i owszem ;) ale Skandynawowie są lepsi ajjjj 😍 :D

Ja tam lubię skandynawski typ urody u facetów, a już Szwedów i Finów to uwielbiam, mniam:) Może dlatego że sama jestem przeciwieństwem bo mam iście \'rumuński\' wygląd, i zwykle to blondyni i szatyni się za mną oglądali:)

Ja jako brunetka gustuję w blondynach i szatynach, chociaż generalnie wygląd mężczyzny(poza ewidentnym nie dbaniem o siebie) nie ma dla mnie większego znaczenia, piękno mężczyzny to piękno jego umysłu:)

Gość freekk
ja tam nie gustuje w brunetach.Jestem blondynką i od zawsze mi sie podobał jeden Typ faceta: tzn: Ciemny blondyn :) i takiego nawet w obecnej chwili mam:) choć szybko wyłysiał z przidu i przeważnie sie goli na łyso ale ciemny blondyn;)

Oj tam....ja zawsze powtarzam to samo-jesli kogos pokochasz tak szczerze to bedziesz zwracal uwage na jego kolor wlosow? Bez przesady...Ja nie moge ludzie naprawde wymyslaja mase wg mnie sztucznych problemow.....i wtedy siedza i sie uzalaja nad soba... Blondyni sa zajebisci tak samo jak i bruneci...Rudy nie kojarzy mi sie z ladnym kolorem,ale jakbym sie w rudym zakochala to co...chyba normalne ze nie zostawie go z powodu koloru wlosow ! Nie mamy wplywu na to w kim sie zakochamy.A jak kochasz kogos bez wzajemnosci,co wiecej ta osoba Cie poniza i krytykuje to jakim jestes ....-odkochasz sie w mig ? Nie sadze...milosc to milosc...I nie ma na nia mocnych ;)

http://zyciegwiazd.onet.pl/54650,0,1,oni_na_nas_dzialaja,galerie.html policzcie tam blondynów w stosunku do brunetów.... a rudych wcale nie ma pff ... Jeszcze ktoras bedzie mi kit wciskac?

Gość rozowo fioletowa
blondyni gora ; zawsze mi sie podobali blondyni a sama mam jasne wlosy:) brunetow jest wszedzie pelno

Gość blondyni mają olesne zakola
i ok 30stki sa juz częsciowo łysi...

Gość rozowo fioletowa
a brunecie to niby zakola nie maja co HAHAHA

ty może i jesteś bez przyszłości ale nie zwalaj tego na kolor włosów, facet, zby się podobać musi mieć \"to coś\" a to nie jest kolor włosów, może powinieś się zainteresowć normalnymi dziewczynami a nie jakimiś wpacykowanymi lalami co mają pusto w głowie