Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knotkowa

chciałam polecic krem garniera skóra muśnięta słońcem!!!

Polecane posty

Gość knotkowa

Hej dziewczyny! Chciałam wam polecic ten krem, używam od kilku dni, codziennie rano i jestem zachwycona. Skóra ma piękny kloryt, jest bardzo gładka a nie ma żadnych efektów takich jak po samoopalaczu, czyli, min. okropny zapach, zółty odcień, i zółta skóra na brwiach i przy włosach. Wcale nie przykładam sie zbyt do równomiernego rozprowadzania a efekt jesy super! Wstaje rano i nie wygladam taka wypoczeta i "musnięta słońcem":) Polecam, dla mnie bomba!

Gość anka26
czyli ze twarz smarujesz balsamem do ciala czy masz krem.pytam,bo szukam czegos fajnego na opalona skore.pozdrawiam.

Gość knotkowa
nie nie balsam:), krem do twarzy do jasnej karnacji.

Gość anka26
dzieki za odp.slabo dzis kumam :)

Gość knotkowa
spoko:) Jest naprawde fajny, ale nie bedziesz po nim tak opalona jak po samoopalaczu, on daje taki bardziej naturalny efekt.

Gość anka26
jejq!!!przeciez wyraznie napisalas ze KREM .

Gość dbająca o siebie__
To zobaczysz co bedzie się działo po dłuższym stosowaniu !!! Samopalacz bedzie schodził a Ty nadal bedziesz nakładać go na skórę i nacieki się porobią...bleee ohydnie to wygląda !!!

Gość knotkowa
jak tak bedzie to przestane używac, narazie jest super:)

Gość dbająca o siebie__
To napisz nam o dalszych rezultatach...jak coś to się moze skuszę :) Jak narazie nie jestem przekonana do tego rodzaju specyfików, choć wiele uzywałam...każdy prędzej czy pózniej pozostawiał takie a nie inne ślady :( Póki co słoneczko czasem poświeci, pózniej to pewno nieco solarium na twarzyczke i będzie rewelacja :)

Gość knotkowa
ja uzywałam kilku tego rodzaju preparatów, i to co najczęsciej mnie od nich odpychało to nienaturalny odcień po 2-3 dniach i zacieki przy nasadzie włosów i brwi. tak było np po kremi relaksująco brązującym z SOPOTU. Tu tego nie zauważyłam, choc używam go dopiero od 5 dni.Ale wszystkie inne juz po 2-3 dnich miały ten efekt wiec jestem dobrej myśli:)

Gość naprawdę jedyny i naj
La Roche Posay - samoopalacz do jasnej karnacji przypomniałyście mi go - cudo cudo. Oczywiście nie wygląd asię po jednym użyciu jak frytka, ale dwa trzy raz wystarczą żeby opalenizna równo schodziła- naturalna lub sztuczna, trzeba robić regualrne peelingi i dobrze nawilżać skórę - bo te chemiczne też ją bardzo wysuszają

Gość taki/
a jak te kremy stoją cenowo?

Gość dbająca o siebie__
La Roche są to bardzo drogie kosmetyki, choć tez słyszałam, że bardzo dobrą jakośc mają...cena szacuje sie w granicach 40 - 55 zł za 100 ml, byc może nieco mniej, albo i i więcej, tak przynajmniej jest w moim mieście... Natomiast Garnier 25 zł za 125 ml...

Gość taki olejek
moze warto spróbować nie lubię samoopalaczy, kiedyś natknęłam się na olejek marchewkowy i używam go zamiast kremu na noc. Nie dość ze świetnie nawilża skorę, to jeszcze ma dużo betakarotenu i nadaje fajny odcień. Nie jakieś super mocne opalenie, ale łądny zdrowy odcień. Może warto?

Gość a gdzie kupić taki olejek
?

Pierwsze słysze, że istnieje taki olejek z marchwi... Szczerze to bym sie obawiala, że zostawia tłusty film na skórze, niezbyt jestem przekonana... Poki co widzialam go tylko w sklepach inrternetowych, ale pewno w aptece też można by bylo go dostać...