Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belka

żyję z pedantem!! jestem pedantem!!

Polecane posty

mozecie tak o sobie powiedzieć? to musi być straszne jak ktos tak wszystko czyści dokładnie, ustawia, strofuje innych, brrr... a może sami jesteście pedantyczni, przyznawac się i to juz :)

Gość Olkaaaaaaa
moj face to sobie sam skladal ciuchy i wkladal do szafy rowno co do milimetra, oczywiscie kolorystycznie i szlag go trafial jak widzial ze ubralam cos zmietego i jeszcze jak zagladalam przez okno i poruszylam firanka to wstawal poprawial i gladzil:/

Gość mamałyżla
mój mąż taki jest i na początku mnie to okropnie denerwowało bo ja jestem okropnym syfiarzem, ale teraz jestem mu wdzięczna bo mamy zawsze porządek w domu i jak ktos mnie z wizyta zaskoczy to nie musze sie wstydzic, a do tego w czystym domu, gdzie wszystko ma swoje miejsce lepiej się żyje!

Jestem pedantką, a mój facet to typowy brudas i jak ja mam z nim życ :P mam dośc czasami, ja ciągle sprzątam, on ciągle brudzi 😭

zyje z pedantem...a nie jestem pedantka...to jest dopiero koszmar..dla nas obojga:o ale jakos radzimy sobie....

Chciałabym zeby mój facet był pedantem, wtedy sprzątalibyśmy razem, :P :D a tak muszę sama a robię to codziennie po kilka godzin.

jestem przeciwienstwem pedantyzmu, i mysle ze potrzena w danej chwili rzecz znajde o wiele predzej niz ktos pedantyczny. Z drugiej strony lenistwo uszczesliwia i o wiele przyjemniejsze jest lezenie niz ulkadanie w kosteczkie rzeczy, bo i po co

Gość a nie wstyd Ci miec
chlew w domu jak ktoś Cie odwiedzi?

ROXI mogę Cię prosić o maila na adres i.lipnicka@wp.pl mam pytanie odnosnie pedantyzmu ;) oczywiscie jeśli chcesz o tym rozmawiać, poszukuje konkretnych informacji o pedanterii dzięki