Antoinette 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Za to pojawiło się mnóstwo pryszczy. Minęło już 8 dni od zakończenia kuracji i nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 A możliwa ciąża? Jeśli nie można jej wykluczyć - zrób test.Okres (bez ciąży) naturalnie powinien pojawić się do 10 dni po przerwaniu kuracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esia 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 idź do ginekologa, powinien zaradzić i podjąc inne leczenie, no i tak jak powiedziała ngLKa trza wykluczyć ciąże ale skoro masz luteine to rozumiem ze to juz nastąpiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoinette 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 W ciąży nie jestem na pewno :) Brałam Luteinę na nieregularne miesiączki. Wcześniej brałam Duphaston, po którym dostałam szybko okres, ale psychicznie czułam się koszmarnie. Za to po Luteinie nie mam jeszcze okresu, a tak jak pisałam wcześniej, skóra bardzo mi się pogorszyła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroloczka Napisano Wrzesień 28, 2007 Antoinette ja dostałam okres po luteinie 14 dni po odstawieniu,takze poczekaj jeszcze pare dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoinette 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Chyba nie mam wyjścia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach