Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Słabi psychicznie - łączmy się!!

Polecane posty

Wiadomo, że we współczesnym świecie liczą się tylko najsilniejsze jednostki, ale gdzie tu miejsce dla nas? Może ten temat przyda się, żeby się wyżalić, znaleźć zrozumienie i ludzi o podobnej osobowości :) Piszcie o swoich problemach.

Też często myślę, że nie dam sobie rady w przyszłości. Na razie studiuję, ale co będzie dalej? Moje dalsze życie jawi mi się raczej w czarnych barwach...

ja neurotyczna rozchwiana emcjonalnie zero silnej woli( i woli w ogóle) hiehie

mam tak samo jak pól dupy zza krzaka:O Do dupy taka osobowość jest, nie potrafię walczyć o siebie, wszystko mnie stresuje i przeraża:O

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
w ogole nie mam wplywu na swoje zycie, ale u mnie to chyba choroba juz.

Gość
ja tez jestem słaba psychicznie:o a na dodatek studiuje kierunek na którym często jest poruszany fakt związany z depresjami i słabą psychiką:o

Witam:) chyba pasuję do Was:P:) słaba psychicznie, zero własnej wartosci, ciężko się ze mną dogadac, wkurzam się i rycze, czasami sama nie wiem czemu:P to ja:D

co do wpływu na swoje życie... lekarz powiedział mi , ze oddaje autorstwo życia - czy jakoś tak - sporo w tym prawdy. Oczywista, dom - mój azyl...

no a najwieksze szopki jak mam wyglsoic jakis referat :O tak sie stresuje, ze oprocz tej czerwonosci, to mi sie chce płakać jak stoje na srodku sali :o albo tak szybko mowie, ze ledwo moge dech złapac.. i nie umiem tego zwalczyc ;( a jak są jakies ustne ehgzaminy, to jestem spalona, bo wchodze i zapominam wszystko czego sie uczyłam ;(

Gość gibsonka
a ja musze szukac pracy :(

gibsonka ja też jestem w trakcie szukania pracy:( nie dość, że nie mam pracy to mieszkam w obcym mieście:(

Dolączam się:) Też jestem słaba psychicznie,lekarka wciąż mi powtarza,żebym się nie denerowowala,bo zaostrze objawy choroby przewleklej,na ktora cierpie,ale to na nic:O Jak tu sie nie denerwowac? nie da sie:O I jeszcze taki ciezki rok mnie czeka:( przed kazdym sprawdzianem,klasowka,testem strasznie sie denerwuje jak glupia:O

Ja bym mogła całe życie w domu przesiedzieć, szkoda że moi bliscy i znajomi tego nie rozumieją i uważają mnie za nienormalną, ponieważ rzadko gdzieś wychodzę i nikogo nie mam. A ta ich ocena jeszcze bardziej mnie dołuje tylko i powoduje, że sama o sobie zaczynam myśleć, że jestem nienormalna:O

Gość gibsonka
Kochamm i nie znasz tam nikogo?

Właśnie szukanie pracy to jest temat, który mnie najbardziej przeraża... Jeszcze nigdy nie pracowałam...

Gość gibsonka
aha no to wspolczuje, tez nigdy nie pracowalam i boje sie pracy w ktorej jest kontak z pieniedzmi i kasa fiskalna a jest tylko taka :o

Przynajmniej się nie czerwienie, ale boję się odezwać na grupie ćwiczeniowej, bo jak mam coś ciekawego do powiedzenia, to z chwilą, gdy otworzę usta i zacznę zdanie, to nie potrafię go gramatycznie dokończyć, albo zapominam, co chciałam powiedzieć:O

Smutna taka - tez tak mam. Nie zawsze tak było. Jakbym od siedzenia w domu w somotności zapominała jak się posługiwać językiem polskim... Trochę się to zmienia na lepsze teraz

Najgorzej jest jak rodzina się zaczyna wypytywać: czemu nigdzie nie wychodzę, czemu nie szukam pracy, czemu nie jade nigdzie na wakacje, czemu nie mam chłopaka? I jak im to wytłumaczyć?