Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollek

Uczucie omdlenia przy bolach brzucha i parciach na ......

Polecane posty

Gość bollek

miewam bole i wzdecia brzucha ,zgage ,odbijanie , bole w dole brzucha jakby ljelita?nie mam kamieni robilam usg inne narzady w normie lekarz podejrzewa wrzody albo wrazliwe jelito ,miewam zaparcia naprzemian z luznymi stolcami tych najwiecej ,potrafie latac do wc 4 razy dziennie i male ilosci oddawac a przy tym mimo ze jest to bez wysilku poce sie jak szczur i robi mi sie slabo tak ,ze musze pozniej polezec aby dojsc do siebie....a pozniej czuje sie juz dobrze,czy ktos moze tez tak ma ,musze dodac ze cierpie tez na nerwice lekowa od lat i jakos sobie z lekiem radze ale nie moge wszystkiego na nerwice zwalac bo z tym zoladkiem to duzy problem :P(

Gość miałam podobnie
po półrocznym leczeniu antybiotykami - nawracającego zapalenia oskrzeli (pomimo, że brałam leki osłonowe i piłam kefir). Trwało to miesiąc, aż moja koleżanka poleciła mi przeczytać książkę dr med. Ewy Dąbrowskiej "CIAŁO I DUCHA RATOWAĆ ŻYWIENIEM". Na podstawie tej książki zastosowałam 14-dniową dietę oczyszczającą warzywno-owocową - obecnie czuję się świetnie (stolne są normalne zawsze rano 1x) - gorąco polecam każdemu tę dietę, nawet ludziom zdrowym.