Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosobaGorsza

jak pozbyc sie uczucia byucia goprszym od innych ?

Polecane posty

??

Wyobraź sobie, że każdy nawet wielki człowiek, sławny i bogaty ma w nosie kózki i robi kupsko:):) To pomaga..:)

:Dale to nie z powudu kupy czy kóz czuje sie gorsza

pod wieloma wzgledami miedzyinnymi : wygladu, charakteru, pewnosci siebie, kasy też poniekąd

Wygląd mozna zmienic wystarczy w siebie zaiwestowac troche grosza i czasu , nad charakterem tez mozna pracowac, pewnosci siebie czesto nabiera sie z wiekiem ale tez da sie tego wyuczyc, kasa to problem:P (tzn.dla mnie , bo narazie nie moge isc do pracy)

jestem już zaczerniona :) ale z wygody używam pomąrańczków

Gość nie siedz przy kompie
naucz sie w koncu tej matematyki,zaczniesz sama sie szanowac

Gość mnie czasami zadziwiaj261
osoby pewne siebie ! Z czego radość ? Z 48 kg zywej wagi ? 90-tki w biuście ? 180 cm wzrostu ? Nowej torebki ? Wypasionego samochodu ? Stylowych dzinsów ? Fajnie jest mieć coś takiego, ale w gruncie rzeczy to przecież nic nadzwyczajnego.

z matmy już dzisia kartkówke piosąłam poszło mi chyba dobrze nawet bardzo skończyłam jako pierwsza wszytskie wyniki ok babka przejrzałą moja kartke i pokiwałą głowa na znak uznania

mnie czasami zadziwiaj261 --> co Ty gdzasz kto chciałby tak wygladac :O 180 cmm i 48 kg jeszcze ktos chudszy ode mnie przy moim wzroscie :o

Gość no i tak trzymaj
juz jestes lepsza od tych, ktorzy gorzej napisali

ale nie chodzi o nauke co mi potym ze dobrze napisłam kartkówke:o mi chodzio o pozycje towarzyska i wszystko z tym zwiazane pod tym wzgledemczuje sie gorsza

miałam na mysli jedną osobę o wzroście 180 i drugą o wadze np: 48 kg :-) Źle mnie zrozumiałaś

po prostu masz mało towarzyską osobowość, ale to nie znaczy, że jesteś towarzysko gorsza, tylko towarzysko inna:)

mnie czasami zadziwiaj261 --> no sorki zwracam honor :) Smutna taka --> ale nie najlepsza :o moze dobra no i ja nie chce z matmy ale jakies zyciowej poprwiajacej mi humor sprawie

jestem cosik starsza od ciebie. W szkole sredniej miałam koleżankę: krzywy nos, płaska twarz, odrosty. Uwazała sie za najatrakcyjniejszą i rządziła wszystkimi. Przykład aktualny : z pracy mojej kumpeli odeszła na emeryturę kobieta, która chyba wszystkim zaszła za skórę. Obmawiała i wykorzystywała ludzi dla swoich celów. Znosiła ploty dyrektorkom . Te regularnie (co rocznie ) przyznawały jej nagrody. Dodam tylko ,ze kobieta miała najnizsze wykształcenie sposród wszystkich pracowników.

A dlaczego ty chcesz być najlepsza, jeśli tak to na poczucie wyższości cierpisz a nie na kompleksy. Oczekujesz, że inni będą cię postrzegać za najlepszą, najfajniejszą:O?

bo osoby z niższym poczuciem własnej wartości maja podobne objawy jak egocentrycy :-)

bo kiedy nie jestem najlepsz to wydaje mi sie ze jestesm najgorsza a ze nigdy nie jestem najl;epsza to zawsze jestesm najgorsza ale np stosunków z równiesnikami tak sie nie da okreslic jak np jestesm z koelzankami to ja jestem ta najgorsza najbrzydsza najglupsza z ta z która nikt nie zagada o to mi chodzi ] zostawmy w spokoju już ta nauke :O