Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

Czy można iść do ginekologa kiedy ma się okres???

Polecane posty

Proszę o odpowiedź! Moze glupie pytanie ale nie bylam jeszcze u ginekologa a mam 23 lata, mieszkam w Wielkiej Brytanii i teraz jade do Polski, jestem umowiona u ginekologa ale akurat wtedy bede miała planowo okres ://// Teraz bede w Polsce prawdopodobnie za kilka miesiecy a mam powazny problem zdrowotny ktory nie moze czekac JAK TO JEST Z TYM GINEKOLOGIEM POMOCY

Gość tak mozesz isc
mnie kiedys badal podczas okresu a jesli lekarz b.dobry to i bez badania cos Ci przepisze

Gość oczywiście że można
a nawet trzeba jeśli masz jakis problem zdrowotny natomiast nie wszystko "da" się zbadać podczas miesiączki najlepiej idź do gina i powiedz mu co i jak, a on wtedy zadecyduje co dalej:)

chodzi o to ze mam problemy z defloracją i bardzo bolesne w związku z tym stosunki za każdym razem (w związku z tym, albo i nie w związku, nie wiem dlaczego i chce sie dowiedziec), ale jak on mnie bedzie badal, skoro bedzie sie ze mnie za przeproszeniem lało jak z cebra (jak zawsze) cholera jasna :///////

Gość babajaga12
idź i pozwól lekarzowi zdecydowac czy chce cię badać czy nie.

Gość gigugigu
nie mam pojęcia chyba nie

Gość kaźmira
moim zdanie NIE I JESZCZE RAZ NIE lekarz nie babra się w pomyjach krwistych fuuuuuu

Co za brednie. Że lekarz nie babra się we krwi? A poród to myślisz, że bezkrwisty jest? :-) Operacje też? :)Jasne, że możesz iść do ginekologa - powinien Cię zbadać ale na cytologię będziesz musiała się wybrać po miesiączce.

Gość laputipu
nie idz moja koleznka poszla w czasie okresu i jej skrzepy krwi wyplynely spadly na podloge i gin mial co sprzatac