Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kok12

Jak zrzucić tłuszczyk tylko z brzucha?

Polecane posty

Gość kok12

Jestem drobna i szczupła, nawet chciałabym przytyć. Mam jednak problem z brzuchem, odkłada mi się na nim tłuszcz, nawet mam początki pomarańczowej skórki. Chciałabym się go pozbyć, ale nie chcę ani nie mogę schudnąć, bo wyglądałabym jak kościotrup. Zastanawiam się nad ćwiczeniami, ale często czytam, że ćwiczenia na brzuch wcale nie spalają tkanki tłuszczowej, tylko rzeźbią mięśnie. Czy to prawda i wjaki sposób mogę pozbyć się tłuszczyku z brzucha?

Gość adelaa27
Oooo też chcialabym to wiedzieć:-(

Gość cwiczyc
cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc..najlepszy sposob na uksztaltowanie brzucha.

Gość fg
oczywiscie ze ksztaltuja sie miesnie brzucha, ale tez gubisz zbedne centymetry. rob brzuszki :)

Gość czytaj dalej
nie można spalać tłuszczu miejscowo. Nie ma takiej fizycznej możliwości żeby ćwicząc jakieś mięśnie spalać tłuszcz wybiórczo w tym miejscu jedno nie ma nic wspólnego z drugim. :o

Gość upppp
uppp bo tez mam ten problem, pzytylam troche a chce jeszcze ale ne chce takiego brzuucha;/

Orbitrek, bieganie, nordic walking, hula hop, wszystko to co powoduje zadyszkę i lepszą kondycję, najpierw trzeba spalić tłuszcz a potem możesz zabierać się za rzeźbę, jeśli chcesz.

Gość kok12
ja już sama nie wiem co zrobić, na pewno nie chce schudnąć, bo na prawdę wyglądałabym jak kościotrup, nawet teraz uważam, że mam za chude nogi i ręce piszecie, że nie da się schudnąć "miejscowo" , ale kiedyś jak bardzo dużo jeździłam na rowerze, to spaliłam tłuszczyk głównie na udach (no i były za chude), więc czemu nie dało by się to zrobić z brzuchem?

Gość uupppppssss
Rób brzuszki i masuj balsamem na odchudzanie.