Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkk7

czy niesmiała dosc ładna zadbana

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkk7

dziewczyna ma szanse znalezc faceta?

Gość absolutnie nie
ma sznas nawet najmniejszych

Gość BBBBBBBBBBBBB
pewnie, że ma i to bardzo duze:) Nieśmiałe kobiety pociągają facetów;)

Gość niestety nieee
przykro mi...........

Gość niesmmmmaaly
albo informatykiem

Gość ja jestemmm
podobno ładna(mówie podobno bo sama niepotrafie sie ocenić a zczy ludzie prawde mówią czy chca być mili nie wiem...)i nieśmiała i mam prolem ze znalezieniem faceta..nawet dziewczyna tegawa zaniedbana ale wyrózniajaca si ezachowaniem szybciej rzuci sie woczy niz ja...Przykład moja kolezanka ktora co miesiac ma nowego chlopaka bo jest zauwazana......bierze udziałw zyciu buzia jej sie nie zamyka i nawiazuje z facetami kontakt ja pozostaje niezauwazona..No pzoatym ze nieraz na ulicy ktos si epopatrzy ale......na patrzeniu sie zreguły kończy....

Gość i molem książkowym jeszcze
;)

Gość a z kobietami jak jest
mowiac szczerze nie wierze ze kogos moga krecic takie kobiety

Gość jakims amatorąa
pewnie mogą

Gość jakims amatorąa
ja osobiscie wole smiałe kobiety ale moj przyjaciel zwraca uwage tylko na niesmiałe

Gość nie nie nie nie nieeee
dosc ladna i zadbana u mnie odrazu odpada

Gość kkkkkkkkkkk7
o rany!! do -nie nie nie nie nie po co ten sarkazm przecież wiesz ze nie w tym chodzi czy łada kobieta ma szanse na faceta tylko czy niesmiała moze znalezc sobie kogos!

Gość inna całkiem inna ...
Nie zgadzam się ... Sama jestem nieśmiała, (uważam się za taką), a powodzenie mam aż przesadne, bywa to wręcz męczące ... Przecież tajemniczość, to jak najbardziej cecha kobieca .. Faceci uwielbiają mieć tą niepewność ... wiem to :) No chyba, że to chorobliwa nieśmiałóść, to może być problem... Faktycznie .. A takie "wygadane i śmiałe na wyrost" wybierają przeważnie faceci, którzy sami są takimi nieśmiałymi fajtłapami (bez obrazy), a takiego faceta bym nie chciała, bo to źle rokuje - przynajmniej dla mnie ... Bo skoro sam poderwać kobiety nie potrafi, to co z innymi sprawami w przyszłóści? Nie zamierzam nikogo pchać do przodu ... Oczywiście najlepszy jest jak zwykle "złoty środek" - to tak w woli podsumowania ... Ani w jedną stronę, ani w drugą ... Ale jeśli ktoś już musi w związku być nieśmiałym, to lepiej, aby była to ona ... W końcu faceci pytani w badaniach, czego najbardziej nie lubisz u kobiet - często, gęsto odpowiadają - gadulstwa. ;)