Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet seksualnie liberalny

Kobieta ma pełne prawo do przygód seksualnych, ale ja nie muszę z taką być...

Polecane posty

Jestem seksualnie liberalny, uważam, że mamy równouprawnienie i kobieta ma pełne prawo cieszyć się seksem i nic złego, jeśli uprawia seks bez zobowiązań robiąc to odpowiedzialnie. Ale ja jako facet mam prawo nie wiązać się z nią, jeśli wiem, że ona już ma jakąś przygodę seksualna na koncie. Każdy ma prawo robić co chce, mówię to jako liberał, ale jako liberał mówię też, że każdy ma prawo akceptować, bądź nie akcpetować przeszłość seksualną swojego partnera, bądź szukać osoby czystej, dziewiczej bez żadnej przeszłości i nic nikomu do tego. Ja nie mam nic do kobiet, którym zdarzyła się już w życiu przygoda bądź seks bez miłości i związku, to ich święte prawo. Ale nie muszę z taką kobietą być i mam prawo szukać sobie partnerki, która nie ma tak bujnej przeszłości seksualnej. Bo to też jest nasze prawo do wolności. Pozdrawiam

a my nie musimy byc z facetami ktorzy dupcza na prawo i lewo i po sprawie hehehe zreszta skad ty mozesz wiedziec ile tak naprawde kobieta miala partnerow ;) moze cie zrobic delikatnie w balona i wtedy cala ta twoja konepcje szlag trafi ;)

Gość mala_mi_
no ciekawe jak sprawdzisz jej dziewictwo?

Dlatego staram się wybierać wsród kobiet, które sprawiają wrażenie porządnych, cnotliwych i uczciwych

Gość mala_mi_
pozory myla a w w tych sprawach najbardziej, znam dziewczyny po ktorych w zyciu bym sie nie spodziewala ze sa takie puszczalskie a jednak...

Gość kobietyka
A jak wygladaja takie kobiety albo jak je oceniasz,czy poddajesz obserwacji przez dluzszy czas?I co z uczuciem i spontanicznoscia w tym wypadku,rozumiem ze cnote kobiety stawiasz ponad to?

Gość mala_mi_
radzilabym szukac w zakonach :]

Jako liberał uważam, że każdy człowiek ma prawo szukać partnera takiego jakiego chce, akceptować go, bądź nie i to jest tylko jego sprawa, jeśli nie narusza tym wolności drugiej osoby

Po prostu nie każdy facet jest w stanie zaakceptować, że jego kobieta, kiedyś tam, zanim go poznała była puszczalska, miała przygody i ma do tego święte prawo

Może nie odrazu cnotę, ale cnotliwość i w miarę skromną, uzasadnioną przeszłość seksulną stawiam ponad to ;]

Gość mala_mi_
czemu piszesz tak szowinistycznie? podkreslasz ze facet ma prawo szukac kobiety bez przeszlosci sexualnej a co kobieta ma akceptowac puszczalskiego faceta? A poza tym jesli znajdziesz taka kobiete to nie powinienes oczekiwac ze sie z toba przespi do slubu

Gość mala_mi_
tzn przed slubem :]

Dodam, że jestem całym sercem po stronie kobiet uprawiających seks bez zobowiązań, bo mają do święte prawo. Ale faceci też mają prawo nie chcieć tworzyć z takimi kobietami związków

Nie piszę szowinistycznie. Była prostytutka jak chce to też może szukać sobie prawiczka, jeśli on ją zechce. Każdy ma prawo poszukiwać takiego partnera, o jakim marzy

Gość kobietyka
A jak spotkasz kobiete ktora nie bedzie chciala przespac sie z Toba przed slubem tylko po slubie,to ja docenisz,bedziesz kochala bardziej?Czy jak?

Gość mala_mi_
boshhhhh przeciez kazdy ma prawo wybierac sobie partnera nikt ci nie kaze sie wiazac z konkretna osoba wiec nie wiem po co piszesz takie bzdury...

Kobieta, która chce czekać do ślubu mnie nie interesuje. Mi czekanie do ślubu nie pasuje

Gość dpg
Facet seksualnie liberalny .......masz rację ale to się tyczy też facetów bo napewno dziewczynom też przeszkadza ło by jak jej facet miał kilka przygód w życiu to idzie w obie strony najważniejsze to nierobic głupot ale niestety jest coraz gorzej ze społeczeństwem :O

Gość mala_mi_
to ile musicie sie znac zeby pojsc do lozka?

Jeśli chodzi o samą strefę seksualną to uważam, ża pasuje do mnie kobieta co lubi seks, ale nie ma na koncie żadnej przygody, nie miała wielu partnerów oraz nie idzie szybko do łóżka z facetem

Gość kobietyka
Zaraz zaraz...no to jak?Ja jestem z tych porzadnych ktore chca czekac do slubu,to co najpierw mnie "rozpoznasz" wylowisz z tych "grzesznych" a potem bedziesz chcial "wykorzystac" do seksu,zaliczyc i ewentualnie (najpewniej)zostawisz,bo,setki powodow,najpewniej niezgodnosc charakterow albo zostawisz dlatego ze juz nie jestem z tych porzadnych po tym jak sie z toba przspalam tak? No wiec to tak?

Porządna kobieta odczeka te parę mięsiecy zanim pójdzie z facetem do łóżka

Facet seksualnie liberalny - a czy to ni ejest paradoks to co Ty piszesz..? z jednej strony Kobieta ma pełne prawo do przygód seksualnych, ale ja nie muszę z taką być... z drugiej Kobieta, która chce czekać do ślubu mnie nie interesuje. Mi czekanie do ślubu nie pasuje to się trochę kupy nie trzyma..

Gość kobietyka
To badz konsekwenty i skoro szukasz porzadnej to sam bardz "porzadny" i uczciwy i pozwol kobiecie ,uszanuj to ze chce czekac do slubu..

Gość agnesina
Zdanie oczywiscie moze miec kazdy takie jak chce ale fajnie by bylo gdyby sie zwrocilo tez uwage na taki aspekt seksu. Ze ta dziewczyna ktora niby juz miala tzw przygode seksualna i dla niej to nie byla wcale zadna przygoda. Kochala tego czlowieka, wiazala z nim plany na przyszlosc a potem z jakis tam powodow im nie wyszlo i zostala sama. Ogolnie wedlug mnie bez sensu jest rozmowa z partnerem na temat jego przeszlosci seksualnej (chyba ze ma sie na sumieniu cos co moze miec wplyw na przyszle zycie razem) ale skoro juz do rozmowy takiej dochodzi to moze warto poruszyc tez aspekt czy dosswiadczenie seksualne wynika z tego ze dziewczyna miala ochote na ruchanko w disco czy tez po prostu kochala sie bo kochala.

No ale po co czekać do ślubu. Trzeba się poznać przed ślubem również w tej sferze. I porządna kobieta wcale nie czeka do ślubu. To nie jest żaden niezbędny element bycia porządną

a on sobie chce ją sprawdzić ... przed co by mógł ewentualnie.. wymienić.. jak by każdy miał takie podejście to gdzie znaleść .. kobiety bez przygód..