Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

to ja też sie rusze... bo patrzy na mnie pościelone łóżko... takie mięciutkie. Ale przed spaniem oczywiście trzeba zakopcić. Dobrej nocki poczesańce. Do następnego papierocha!!

wlasnie nie :D dopiero weszlam i pomyslalam, ze zapale a jak to, to tylko zWami :D wiec L&M? masz tam jeszcze tego martini kapeczke? ;)

wlasnie pale, tylko nie wiem, czy sie tym chwale teraz, czy zale ;) prosze, L&M light dla Ciebie :D lampka winka pomoze w trawieniu.. bo juz nie wspomne o tym, ze najadlam sie teraz jak swinia :O :D cala reszta palaczy juz poszla spac??? przeciez dopiero 12 :D kopciuszki :D

juz nie musisz cichaczem, pod stolem rozlewac tego winka :D teraz zostalysmy we dwie, to bawimy sie jak dziedziczki :D a Ty czemu jeszcze nie w pieleszach?

wielbicielu, jak milo, bo juz myslalam, ze sama tu zostalam. Asiulka poszla po winko i wsiakla :D moze jeszcze wroci :) to co fajeczke na rozchodniaczka?

Gość wspomnienie oniryczne
Witam, jak tam sie wieczór rozkręcił, co mnie ominęlo?

:D fajanka :D to moze L&M chcesz? po tych westach, bedziesz mial niebo w gebie :D ;) czemu nie spisz? tylko nie mow, ze chcesz cos pokazac :P

whispers ---> skoro nalegasz, poczęstuje się :) Nic już nie pokaże, coś Ty. a nie śpię, bo jeszcze trochę pracy mam, chyba do rana dziś zejdzie 😭

wielbicielu prosze :D na zdrowie :) wiem co to znaczy siedziec w nocy przed komputerem, ja wczoraj mialam taka przyjemnosc ;) a dzis, dopiero wrocilam i zasiadlam na kafe :D czy to juz kolejne uzaleznienie?

kaca, to my bedziemy mieli jutro :D Asiulka - szczegolnie po tym martini, nie ;) zwialas z moja lampka winka 😭 a ja taka niedopita.. bo tylko dwa piwka wypilam...