Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ********aco

Związek czysto seksualny, tylko i wyłącznie.

Polecane posty

Gość ********aco

Nie mowie, ze przyjdz i wyruchaj i pojdz, ale seks to jednak podstawa. Czy ktos wie o czym mowie? Czy wkradaja sie tam emocje inne, nizli uniesienia przed, w czasie i po?

Gość ja tak mam
i w takim zyje, facet na samym poczatku powiedzial mi, ze tego chce. ale jest cudownie. naprawde, tylko nikt do nikogo nie moze miec wlasciwie o nic wyrzutow. to nie dla ciamajd

zeby byl seks musza byc jakiekolwiek emocje. z emocjii budza sie uczucia, wiec zawsz mozna miec nadzieje...:)

Gość NADZIEJę na co
jestem w takim związku, ale mam właśnie nadzieję że żadne uczucia się nie pojawią ani z jego ani z mojej strony, bo kierunek naszej ewolucji został już dawno określony w inny sposób

na uczucia. bo ja kocham, a on kocha tylko moje cialo. co nie znaczy, ze nie ma rozmow, zwiezen, zaufania... dziwnie

Gość a mnie mój ostatnio
cześciej całuje, taki spontan, nie wiem co o tym myślec, a miał być sam seks oczywiscie

Miałem takie związki na studiach. Jestem szczery i nigdy nie ukrywałem, że chodzi tylko o seks i kończyło się to zawsze niedobrze (przeważnie pomimo zapewnień kobieta się angażowała). Tylko z dwiema udało mi się utrzymac stosunki czysto seksualne. Ogólnie nie polecam-seks bez uczucia jest jałowy i nie ma tego szczególnego smaku... pozdrawiam:-)

Gość texasowy chlopiec
czyz to nie emocje: ile zaplaci, albo nie zaplaci i wpie.rdol spusci

Gość znam jeszcze kilka podzbiorów
:O