Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Irytują mnie zwolennicy LiDu i inni postępowcy

Polecane posty

Są pełni nienawiści do starszych ludzi, których wszystkich wrzucają do jednego wora i nazywają moherowymi beretami, ich idolami jest banda złodzei, z starym pijakiem Kwaśniewskim na czele, mają się za jąkąś kurwa elite intelektualną narodu, mimo iż są motłochem. Motłoch zawsze odczuwa potrzebę udowodnienia że to właśnie ktoś jest motłochem, a nie on sam, dlatego upatrzyli sobie ofiare drwin - moherowe berety.

Gość zgadzam sięęę

Gość nie kazego starszego
czlowieka uwazam za mohera-moi profesorowie sie do nich nie zaliczaja na szczescie:P denerwuja cie postepowcy??pewnie lepiej zatrzymac sie w sredniowieczu:P

\"Denerwują mnie postępowcy....\" no, ciekawe, ciekawe. Pisz dalej, może jeszcze dowiemy się jak to dobrze było w czasach gdy Ziemia była płaska, a choroby leczono wsadzając delikwenta do pieca na trzy zdrowaśki :P PS> Głosuję na PPP i Rację, a do starszych mam generalnie wielkie uznanie i nie \"chowałbym im dowodu\" bo i po co. Chcą powrotu komuny to niech im wyjdzie na zdrowie ;)

a Ty nie pakujesz do jednego worka, robisz dokladnie to samo, mozesz byc tak samo irytujaca dla innych. Dopoki nie zdasz sobie sprawy z tego co znaczy wolnosc słowa i akceptacja innego zdania... dotad pokusze sie stwierdzic ze moglabys zasłuzyc na miano czlowieka ograniczonego, choc nie mam w zwyczaju osadzac innych...