Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania18.

czy uważacie ze dziewczyny w okularach korekcyjnych są ładne?

Polecane posty

Gość ania18.

czy okulary raczej odejmują urody, wiadomo,ze jesli ktos jest super laska to nic mu nie zaszkodzi ale przecietnej dziewczynie? łądnej ale nie jakiejs super...

Gość GracjaSpacja
Zle dobrane oprawki moga niestety podkreslac pewne mankamenty urody. Jezeli ktos nosi grube szkla, musi sie tez liczyc z tym, ze optycznie zmniejsza mu lub powieksza oczy. Przy niewielkiej wadzie wzroku to "niebezpieczenstwo" nie istnieje. Wystarczy dopasowac kolor i ksztalt oprawek, tak aby wydobyc swoje atuty. Wiele osob w okularach wyglada ladniej niz bez nich.

Gość GracjaSpacja
Niestety mam spora wade wzroku, wiec wybralam soczewki ;)

Gość promien
ja nosze okulary od paru lat. uwielbiam czytac ksiazki i niestety wzrok na tym ucierpial. a co do wygladu? wydaje mi sie ze dodaja mi one uroku. inni tez tak mysla. od czasu do czasu zakladam soczewki np gdy wybieram sie na imprezez ale wowczas znajomi mi mowia ze w okularach mi bardziej do twarzy. to racja ze niedobrany ksztalt oprawek moze nie przyniesc zamierzonego efektu. moze warto rozejrzec sie za okularami bez oprawek??

Gość moim zdaniem okulary
są bardzo twarzowe ;)) tylko trzeba dobrze dobrać. no i odpowiedni makijaż.

chore oko wyglada znacznie lepiej w okularach niz wymeczone, czerwone i zalzawione bo ktos niedowidzi. Ladnie dobrane oprawki dodaja uroku. A brak okularow w przypadku wady wzroku wyglada nieco smiesznie - pomarszczone czolo, nos i oczy bo ktos sobie \"ostrosc ustawia\" starajac sie cos dostrzec :) milego wieczoru :)

Gość piratka22
Nie sa ladne mi np zabieraja moja mila aparycje . Lecz z bolem serca sie do nich przyzwyczajam pocieszam sie ze tylko czasami musze je nosic .