Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym znów

Chciałabym zobaczyc to w Jego oczach

Polecane posty

Gość chciałabym znów

Chciałabym zobaczyc to w Jego oczach. Chciałabym zobaczyc jak Jego źrenice rozszerzają się z podniecenia. Zobaczyc uśmiech na Jego twarzy...dotknąc Jego włosów. Chciałabym by ten moment trwał. Tak jak dwa lata temu.

Gość nic nie moze wiecznie trwac
za szczescie przyjdzie kiedys nam zaplacic

Gość chciałabym znów
Znacie to uczucie gdy patrzycie komuś prosto w oczy i macie wrażenie że Jego spojrzenie w Was coś otwiera ?! Że czyta w Was jak w otwartej książce: wszystkie myśli i uczucia ? Czas staje w miejscu, nie liczy sie nic innego na swiecie.

Gość nic nie moze wiecznie trwac
niestety nie znam

Gość do do do
też bym chciała w jego oczach zobaczyć miłosć, czułosć i radość, że jestem, że może mi ufać...że łączy nas prawdziwe uczucie, że się kochamy i chcemy już zawsze być razem na dobre i na złe...

Gość do do do
ja chce choć przeżyć te kilka miesięcy jego zapatrzenia...poczuć się kochana, dla niego najpiękniejsza i najważniejsza na świecie...potrzebuje tego...

Gość ggggh
a ja powiem ze NIESTETY ale poznalam to uczucie...wolalabym tego nigdy nie poznac,,,nie poczuc...nie zobaczyc...nie odczuc,ciezej jest znac i potem nagle znow dalej zyc bez tego...ale coz...pozostaja wieczory wspomnien...czesto jako gratis lekkie lzy...nie wiem czy umiem po raz drugi tak kochac...