Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzech laskowy

Czy są na tym forum osoby, które

Polecane posty

Gość orzech laskowy

boją się braku akceptacji, przez starszych użytkowników?

Gość anda lewanta
JA WCZESNIEJ TAK MIALAM A TERAZ TO OLEWAM

a po czym się poznaje starszego użytkownika? :D zachowuj się przyzwoicie to cię wszyscy zaakceptują

Gość Miś uszatek
Masz na tyle szczęścia, że nikt Tobie nie każe przyznawać się do tego ile masz lat.Zresztą jest to naprawdę mało istotne w jakim wieku jesteś, ja tęż nie mam za dużo.

Gość Miś uszatek
do a ja wygrałem życie czułeś się nieakceptowany?to dziwne?udzielasz sie chyba przy każdym bardziej interesującym temacie, co?

Gość Miś uszatek
do a ja wygrałem życie Mam wrażenie, że jesteś jak kameleon, dostosowujesz się do sytuacji wypowiadasz się na tematy, które w ogóle Ciebie nie dotyczą, chodzi tylko o to, by się wypowiedzieć.Czy jest w tym co napisałam coś z prawdy?Wyprowadź mnie z błędu, jeśli nie.

Gość Chinka Czikuczikulinka
Mnie tu nikt nie akceptuje w dodatku zablokowali mi nicka :O

Gość Miś uszatek
Jaja se robicie, a ktoś ma chyba naprawdę problem.

może źle interpretuje słowo starszych :P bo na takim forum traktuję je, w oderwaniu od fizycznego wieku, w związku ze stażem użytkownika... 10 lat i 25678 postów ;) moża mam do tego złe podejście oczywiście nie mam zielonego pojęcia o jak rozumianych \"Starszych\" użytkowników chodziło przeważnie wypowiadam się w tematach o przegranym życiu albo jak się coś trafi gdzie mogę coś napisać związanego z tematem :P ... i wypraszam sobie bo 1 i 3 linijka mojej pierwszej wypowiedzi jest w 100% zgodna z moim życiem

Chyba nie wypowiadasz się tu dla akceptacji?? forum jest do wymiany zdań a nie do akceptowania kogoś! I o to chodzi żeby zdaniami się różnić!! Mnie niktnie akceptuje i żyje-jestem takim cichym obserwatorem :-) pozdrawiam:-)

Gość Miś uszatek
do a ja przegrałem życie- takim razie zwracam honor, nie ma czego tu się złościć, zwykłe pytanie-normalna odpowiedź, tak trudno dziś o normalność. ciekawy i dający wieeeeele do myślenia ten twój nick

Gość orzech laskowy
Zapytałam bo ja sie bardzo boję. Aby tego uniknąć jestem gotowa wylizać doopę każdej osobie (bez wzgledu na płeć) z czarnym nickiem pow. 1000 postów aby tylko usłyszeć od niej - Jesteś OK!

Gość orzech laskowy
Proszę.... :P :P :P :P :P :P mniamm...:P :P :P :P czy dobrze to robię?

Gość orzech laskowy
ok.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P mlask :P:P:P:P:P teraz lepiej?

Gość Miś uszatek
Takie głupie gadanie to bez sensu, fajnie czasem pożartować, ale nie o to tu tylko chodzi, ktoś pisze, bo ma problem, a jeśli jesteś w stanie mu pomóc to zrób to, a nie walisz jakieś głupie komentarze.Jak masz palnąć głupotę, to lepiej sie nie odzywaj.

Gość aja kocham moja mame
chyba zartujesz ze ktos sie ciebie boi specyficzna? LOL przyszla i udaje jakas bardzo zła suke, a kazdy ma cie w dupie :D