Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO zdeptana

PiS już ma poparcie 41 procenta wyborców i stale rośnie

Polecane posty

Gość PO zdeptana

Na Prawo i Sprawiedliwość chce głosować 41 proc. wyborców - wynika z najnowszego sondażu Pentora przeprowadzonego na zlecenie "Wprost". Z najnowszego badania Pentora dla "Wprost" wynika też, że PiS jest bliskie uzyskania poparcia wystarczającego do samodzielnych rządów. Z naszego sondażu wynika, że partia Jarosława Kaczyńskiego mogłaby dziś liczyć w Sejmie na aż 228 mandatów. Na pytanie "Na jaką partię zamierzasz głosować?" respondenci odpowiadali: PiS - 41% PO - 32% LiD - 16% PSL - 4% LPR - 2% Samoobrona - 2% Partia Kobiet - 1% inne partie - 2% Platfusy nie załapiecie się do koryta :) 🖐️

Gość mam 29 lat i bede mama
to dobrze bo ja tez bede na PiS glosowac

Gość współczuję Ci...
ja też :O

Gość wyniki zmienią sie jeszcze
10 razy.

Gość Geremek i Michnik
chyba się potną ze złości , tak osmieszali Polsce za granica , tak jątrzyli no i Polacy wystawili im rachunek. PO wyemigrujcie wszyscy Polska bez was bedzie lepsza i solidarniesza.

Ja wam powiem jak będzie. Wszyscy tak strasznie narzekają na rządy PiS a i tak oni wygrają te wybory. :o Tacy już są Polacy. Dwulicowcy. Jak było 2 lata temu? Kogo bym nie zapytała to każdy na PO głosował. To ciekawe jakim cudem PiS wygrał? :o Ja mam osobiście dość kaczorów. :o I szczerze mówiąc nie mam pojęcia jeszcze na kogo głosować, ale na pewno nie na PiS. I możecie teraz wszyscy po mnie jechać. Mam to gdzieś!

Gość wymień to dużo co pis zrobił
może mnie przekonasz :P

Gość izzzzzzzzzzz
To podaj link do sondazu,ja jakoś nie umiem go znaleźć.Jest tylko z 29 września.Ja jestem za pisem,wczesniej byłam za po teraz ewidentnie za pisem

Gość Angolek robisz lolki w tej
Anglii czy gary pomywasz?

Gość dziewczyna z krakowa
no tez bym chciała zobaczyć jakieś dokonania pisu... bo jak na razie to tylko populistyczne dzialania dla bezmyslnych wgapiaczy w telewizor. moze to i jakas zaleznosc ze w duzych miastach pis przegrywa . jak myslicie od czego to zalezy?

dobrze, że mieszkam blisko czeskiej granicy :-o widzę, że nie tylko babciom powinno zabierać się dowód :-o

ja mieszkam w Poznaniu nie wiem czy to duze miasto zalezy co jakiego porownane.Ale z kim rozmawiam to kazdy na Pis bedzie glosowac.jesli by nic nie robili to chyba logiczne ze by nie mieli takieg poparcia.

Gość do izzzzzzzzzzzz
zobacz na pierwszej stronie interi :) dokonania PiS ? choćby uporzadkowanie ksiąg wieczystych na Ziemoach Odzyskanych , wzrost gospodarzcy i to że akcentują iż sa Polakami. Za czasów SLD czy PO miało sie wrażenie że ważniejsza jest dla nich Bruksela czy Berlin a Polska to jakiś przeżytek , jak ktoś mówił że jest patriotą to patrzeli jak na dziwoląga :). Bartoszewski nazwał Polske brzydka panna bez posagu która powina w pas się kłaniac i nie miec żadnych wymagań normalnie żałoooooooooooooosne

Gość dziwne to wszystko
bo ja mieszkam we Wrocławiu i jeszcze nie spotkałam nikogo kto by głosował na PIS :D badania zmienia isę jeszcze kilka razy, ostatnio miała wygrac PO a wygral pIS nie wierze tym badaniom ;)

Gość dziwne to wszystko
do ----------> do izzzzzzzzzzzzz nie przekonałes/as mnie do tego , aby głosowac na PIS , moze wiecej faltow ? :P

A co ma wielkość miasta Poznania do deklaracji wyborczych ? I co takiego zrobił PIS dla Polski? Może chociaż 3 rzeczy, może 3 uchwały PISu, które \"dużo zrobiły dla Polski\"...

Ja nie wiem co Wam się dzieje. Czemu wszyscy myślą, że ja w Anglii siedzę? :o Weź rusz główką i znajdź głębszy sens mojego nicka a nie najprostszy jak się da. 🖐️

Gość on-wawa
Dokonania PiS: -zmniejszenie podatków; małe ale pierwsze od 17 lat -uwłaszczenie 1 mln mieszkań spółdzielczych lokatorskich (Kaczory chciały uwłaszczyć jak było 3 mln. niewykupionych, ale SLD zablokowało a Kwach później zawetował), ja specjalnie czekałem z wykupem i się doczekałem- wreszczie osłabiono SM, masowo powstają wspólnoty mieszkaniowe. -zmniejszenie korupcji- po raz pierwszy od 17 lat lekarze, policjanci i politycy i inni decydenci zaczęli bać się brać - częściowe osłabienie korporacji prawniczych, przypominam w Hiszpanii przypada 10 razy więcej prawników na mieszkańca niż w Polsce, stąd adwokaci w Polsce są najdrożsi i najgorsi w Europie - obniżenie opłat dla i tak nachapanych notariuszy; rozbijanie korporacji zablokował TK -zmiana samobójczej polityki energetycznej (rząd Buzka próbował zmienić monopol Rosji w tym zakresie) ale Miller to zaraz zepsuł. Jęsli chcecie korupcji, zwiekszania podatków, drogich adwokatów i notariuszy, totalnego niespełnienia obietnic, jak było przez ostatnie 17 lat, to głosujcie na Tuska i Kwacha, a za chwile na powracającego Wałęsę. Nie sądze że PiS jest idealne i spełniło wszystkie obietnice wyborcze, to byłoby cudem w koalicji z SA i LiD, ale chociaż cząstkę spełnił, i za to będę na PiS głosował. Nie wierzę natomiast w cud gospodarczy zapowiadany przez PO; zapraszam do Warszawy żeby zobaczyć ten cud, i zapraszam do historii; Gierek budował drugą Polskę, jak się skończyło, wiadomo.

Gość no to super cieszcie się babci
e w moherach Mnie to wisi, dzisiaj zamawiam bilet

Gość Wrocław poddaje się ostatni
zgadza się, też jestem z Wrocławia i nie znam ani jednej osoby, która głosowałaby na pis. Przynajmniej za parę lat nie będziemy musieli się wstydzić, że przyczyniliśmy się do rozpieprzenia kraju 🖐️ A te wszystkie posty powyżej ciągle piszą te same osoby, większość z topicu "50 lat to dużo? To zaledwie pół wieku" :o stare baby w moherach